BDO Business game

 

Det semi-digitale spil, BDO Business Game, er en ny og sjov måde, hvorpå organisationer kan skabe opmærksomhed og interesse for de faglige udfordringer og jobs, de kan tilbyde.

I BDO Business Game handler det om at kapre flest nye kunder ved at løse forskellige opgaver. Spillet er selvkørende og kan derfor spilles uden en konsulent tilknyttet.

 

Hør mere

BDO Business Game spilles via en projektor og et par computere. Klassen inddeles i hold, som hver især vælger en persona, f.eks. ’Idealisten’ eller ’Fagnørden’. Hvert hold tildeles jetoner, som de kan omsætte til kunder. Hver kunde stiller holdet en opgave, f.eks. angående bogføring, og når holdet har løst opgaven korrekt, får de flere jetoner, som kan omsættes til flere kunder. Vinderen er det hold, der får flest kunder.

 

Nyt og motiverende rekrutteringsspil

For eleverne er spillet en både sjov og motiverende måde til at få indblik i et fag og teste egne kompetencer i forhold til faglige udfordringer. I BDO Business Game skal deltagerne bl.a. hente viden og værktøjer på virksomhedens hjemmeside, hvilket giver deltagerne et bredere indblik i virksomheden og alt i alt en mulig interesse for at søge job i netop dette sted.

Til brug i klasseundervisningen

BDO Business Game kan bruges i mange brancher med behov for employer branding og rekruttering af nye kandidater. Spillet er let at sætte i gang og eleverne føler sig godt underholdt og underviseren kan nemt facilitere spilforløbet.

Noget for jer?

Vil I også fange nye, dygtige kandidater til jeres virksomhed? Kontakt Copenhagen Game Lab og hør om mulighederne for at lave et rekrutteringsspil, der passer til jeres virksomhed og behov.

 

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: