Drug Hunter

 Digitalt strategispil om early drug discovery, under udvikling i samarbejde med medicinalvirksomheden Roche

Drug Hunter er et semidigitalt spilkoncept, der er udviklet til det verdensomspændende medicinalfirma Roche.

Formålet med spillet er at give ansatte i medicinalindustrien et indblik i hvordan udviklingen foregår – uanset hvor i organisationen de befinder sig.

 

Hør mere

 

Spillet handler om processerne omkring udvikling af medicin, og fokuserer på det stadie, der kaldes “early drug discovery”.

Early drug development er en kompleks størrelse. Spillets opgave er at formidle kompleksiteten på en enkel måde, og at give deltagerne et fælles sprog og referenceramme.

Vekslen mellem ledelse og specialister

I spillet står man for at afvikle projekter. Man skifter mellem rollerne som ledelse og specialister, og får til opgave at mestre den svære kunst at balancere mellem kvantitet og kvalitet.

En stor del af drug hunting handler ganske enkelt om at træffe de mest kvalificerede valg, baseret på de sandsynlighedsberegninger der er tilgængelige – samt, ikke mindst, en vis mængde mavefornemmelse. Spillet giver rig mulighed for at øve denne kompetence. Heldigvis er det bare pointpuljen det går ud over, når man træffer det forkerte valg, og dermed ender med at smide millioner af schweizerfranc ud af vinduet!

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: