Fællesskabet

Det analoge læringsspil ’Fællesskabet’ giver lærere og pædagoger mulighed for at tale om inklusion som en faglig udfordring – og ikke som en ekstra opgave eller en sag, der vedrører konkrete børn.

 

Spillet skaber dermed åbne dialoger, kendskab til kollegaers kompetencer og frem for alt følelsen af, at man ikke står alene med udfordringerne omkring inklusion.

 

’Fællesskabet’ er et selvinstruerende spil, der kan anvendes på teammøder og pædagogiske dage.

Hør mere

Læringsspillet simulerer et skoleår på en fiktiv skole, hvor der er problemer med inklusion. Skolen har derfor fået tilført ekstra ressourcer, og det er nu deltagernes opgave at prioritere, hvordan de ekstra midler skal anvendes. I den forbindelse kan deltagerne selv vælge mellem forskellige indsatsområder og tiltag – og udforske konsekvenserne af de valg, de træffer.

 

Viden, der også kan bruges i hverdagen
De fiktive problemstillinger hæver diskussion fra et praktisk perspektiv til et mere generelt niveau, hvor det er lettere at sætte ord på de mere følsomme dele af emnet. Spillet giver også en oplevelse af, at inklusion handler om alle børn – og ikke kun børn med særlige behov.

 

Når I spillerFÆLLESSKABET, får hver deltager samtidig en bedre forståelse for, hvad hver kollega er god til, og hvordan I kan bruge hinanden bedre i hverdagen.
Udviklet med lærere og pædagoger – til lærere og pædagoger

FÆLLESSKABET kan spilles af både lærere og pædagoger, og det kan med fordel anvendes til både teammøder og pædagogiske dage. Spillet er selvinstruerende og tager cirka en time at spille fra start til slut.

 

FÆLLESSKABET er udviklet i samarbejde med BUPL, Danmarks Lærerforening og Undervisningsministeriet. Ca. 10 % af alle danske folkeskoler har allerede købt spillet.

Køb FÆLLESSKABET
I kan købe spillet hos Copenhagen Game Lab – Skriv til os i formularen herunder eller kontakt partner Jimmy Holm Olsen på tlf: 6126 9590

BONUSINFO: FÆLLESSKABET gør det lettere at omsætte viden og erfaring til konkrete tiltag, der kan implementeres direkte i undervisningen og hverdagen.

 

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: