InnoCulture

Innoculture er et semidigitalt læringsspil, hvor deltagerne skal arbejde konkret med innovation.

I et simuleret miljø præsenteres deltagerne for tre forskelige udfordringer, som de skal løse ved at prioritere forskellige områder i organisationen. Innoculture  sætter gang i alle deltagere og skaber bred forankring af hele innovationsprocessen.

 

Spillet kan bruges til f.eks. innovationsdage, lederudvikling eller i opstarten af innovationsprocesser og faciliteres af en intern eller ekstern konsulent.

Hør mere

Har I svært ved at skabe fælles fodfæste omkring jeres innovationsprocesser? Eller er der behov for en mere konkret tilgang til innovation?

Fælles forståelse og fodfæste
INNOCULTURE giver deltagerne en virkelighedsnær forståelse for innovation og skaber fælles fodfæste internt i organisationen. Spillet kan også hjælpe innovationsafdelingen eller de ansvarlige med at skabe ejerskab og inddragelse hos både medarbejdere og ledelse.

Tre konkrete benspænd
Spillet blander det traditionelle brætspil med et interaktiv app og giver derved deltagerne en oplevelse af dynamisk udvikling og konkurrence. Undervejs i spillet præsenteres deltagerne for tre benspænd:

1. Hvordan effektiviserer vi udviklingsprocesser?

2. Hvordan fremskynder vi udviklingsprocessen, trods de udfordringer vi står i lige nu?

3. Hvordan skaber vi fortsat udvikling i en moden organisation?

Et dynamisk og interaktivt spil
Deltagerne tvinges til at foretage nogle prioriteringer indenfor organisatoriske områder. Samtidig skal de sikre, at både ledelse og medarbejder er med i processen. Svar afgives via en app og projekteres på en storskræm, hvor man løbende kan følge med i holdenes point.

INNOCULTURE sætter skub i samspillet om innovation og gør det lettere at skabe overblik og ejerskab. Spillet kan bruges til konkrete innovationsprocesser eller i forbindelse med lederudvikling.

Køb INNOCULTURE
I kan købe spillet hos Copenhagen Game Lab – Skriv til os i formularen herunder eller kontakt partner Jimmy Holm Olsen på tlf: 61269590

BONUSINFO: Der større chance for, at man får originale idéer og et succesfuldt samarbejde, hvis man har det sjovt imens!

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: