Skybrud

 Case competition game om krisehåndtering, udviklet i samarbejde med VIA University College Et voldsamt regnvejr har oversvømmet kældre, kortsluttet telefonmaster og sat de sædvanlige systemer ud af spil. Men hvad gør man, når man er strandet på et museum med 25 børn, og bussen der skulle hente dem ikke kan komme frem? Eller når ældreboligerne […]

Hør mere

 Case competition game om krisehåndtering, udviklet i samarbejde med VIA University College

Et voldsamt regnvejr har oversvømmet kældre, kortsluttet telefonmaster og sat de sædvanlige systemer ud af spil. Men hvad gør man, når man er strandet på et museum med 25 børn, og bussen der skulle hente dem ikke kan komme frem? Eller når ældreboligerne står under vand, og hospitalernes afsnit er fyldt op?

Så handler det om at kunne koordinere på tværs af fagskel og ansvarsområder. I “Skybrud” er det den kommune, der bedst kan håndtere krisen, der vinder spillet!

Skybrud er et tværfagligt dilemmaspil, der er udviklet til studerende i professionsbachelor i henholdsvis sygeplejerske, pædagog, administration og socialrådgiver. Spillet forløber over 2 dage, og er yderst skalerbart (det kan afvikles i en enkelt klasse, eller på en hel årgang af studerende). Det kan fungere alene, eller som et delelement i et længere forløb.

Formålet med spillet er at hjælpe de studerende med at sætte deres faglighed ind i en kontekst, og at få øjnene op for hvordan man kan og bør arbejde sammen på tværs af fagskel. De studerende er ansatte i en fiktiv kommune, og står for at skulle sikre kommunens institutioner – både før, under og efter katastrofen rammer. Spillet kræver, at der er deltagere fra forskellige uddannelser fra hvert hold. For at løse opgaverne, må de trække på hinandens viden

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: