Teamleader

Med læringsspillet ’Teamleader’ kan I træne jeres lederevner og diskutere faglige problemstillinger i et simuleret miljø.

’Teamleader’ skaber et virkelighedsnært miljø, hvor spillerne møder lederens udfordringer og dilemmaer. Spillet er således en nem og effektiv måde at lære og træne ledelse på – nemlig ved at I gøre det selv!

Hvem er det designet til?

Medarbejdere, der er nye i lederrollen, eller drømmer om at blive leder.

Hør mere

Få styrket dine lederkompetencer

’Teamleader’ er skabt til alle, der skal prøve kræfter med lederrollen, og som ønsker den bedst mulige forberedelse. Som deltagerene får I mulighed for at teste jeres evner som ledere, samtidig med at I lærer med og af hinanden. I bliver klogere på, hvad I er gode til, og hvor I kan blive bedre.

Spillet er ideelt til personlig (leder-)udvikling eller som et inspirerende og aktivt indspark til et fagligt arrangement i en afdeling eller i et team.

Personlig læring – tæt på praksis

I ’Teamleader’ udsættes deltagerene for mange af de udfordringer, der ligger i lederjobbet. Som i den virkelige verden er opgaven derfor at motivere de enkelte medarbejdere og give alle ansatte følelsen af at være med og blive anerkendt.

Sådan spiller I

Alle deltagere får i fællesskab rollen som nyansat afdelingschef. Sammen skal I udvikle jeres medarbejdere fra at være en uharmonisk gruppe til at blive et velfungerende team.
For at klare jer godt, skal I kunne sætte ord på faglighed, erfaringer og antagelser om god og dårlig ledelse. Undervejs bliver I mødt af uforudsete forhindringer og krav til præstation fra både ledelsen – og fra jer selv!

Spillet er selvinstruerende og varer cirka to timer fra start til slut. Der skal være minimum 4 og maksimalt 6 deltagere pr. spil. I kan afvikle flere spil simultant.

Det er sjovere – og mere effektivt – at prøve selv!

’Teamleader’ er udviklet i samarbejde med ledelseseksperter og ledere, som har hjulpet med at indhente og præsentere dilemmaer, som de selv har erfaret gennem en lang karriere – og som spillerne i ’Teamleader’ nu udsættes for.
BONUSINFO: ’Teamleader’ sikrer en høj indlæring, fordi man som spiller selv erfarer begivenhederne – frem for kun at se og lytte.

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: