Upcoming

I det interaktive spil Upcoming får deltagerne mulighed for at stifte bekendtskab med musikbranchen og livet som rockstjerne.

Museumsoplevelsen får derved en ekstra dimension, der både spiller sammen med de fysiske rammer og samtidig giver de besøgende en anderledes og sjov oplevelse.

Upcoming spilles undervejs i museets udstilling via særlige installationer, som hver især danner et lille rum med en skærm. Hver gæst modtager i begyndelsen et backstage pass, som også er det login, de skal bruge ved hver installation.

 

Hør mere

Et involverende spil med masser af humor

Gæsten sammensætter selv sit band og skal undervejs træffe nogle valg, som afspejler sig i den musik, man udvikler. Det er muligt at få point i fire forskellige kategorier: kunst, fans, penge og sex, hvilket også illustrerer den humor, der gennemsyrer spillet.

 

En anderledes museumsoplevelse
Upcoming giver gæsterne et anderledes indtryk af hele museumsoplevelsen, af musikbranchen og er ikke mindst en underholdende oplevelse. Spillet er videreudviklet til skoletjenesten, hvor eleverne bl.a. løser opgaver og skriver sangtekster.

 

For mere information om Upcoming og en snak om, hvordan I kan inddrage jeres brugere og skabe sammenhæng mellem det fysiske rum og et digitalt univers, kan I kontakte Copenhagen Game Lab.

 

Hør mere på +45 3698 7338
eller info@cphgamelab.dk

- eller bestil et uforpligtende opkald fra os: