3 fede spil til miniferien og ny visuel identitet

Så syntes vi det var tid til at få frisket vores visuelle udtryk op, og vi nåede det sørme lige op til miniferien! Men det vigtigste er selvfølgelig at have en god ferie med familie og venner. Så her er tre bud på fede spil, der kan spilles af børn i alle aldre!
 
 
King of Tokyo
Ideelt til hele familen! Vi spiller det selv med vores børn ned til 5 år, men det unikke ved King of Tokyo er at det er lige sjovt, uanset om man er voksen eller barn – og selv når man spiller mod hinanden! Det tager under 30 minutter og er virkelig sjovt
http://www.faraos.dk/Games/Product/76547
 
 
Terra
Quiz-spillet der giver alle andre quiz-spil baghjul! Det er sjældent man finder et quiz-spil, der også kan finde ud af at indbygge et element af strategi, men Terra slipper af sted med det. Her er det sjovest hvis de yngste spillere er teenagere.
http://www.faraos.dk/Games/Product/131598
 
 
13 days
Vi kommer naturligvis ikke uden om topersoners strategispillet om Cubakrisen i tresserne. Det er et intenst spil, der kan spilles på 45 minutter. Der medfølger en lille bog, der fortæller lidt om hvad Cubakrisen egentlig handlede om. Som læringsspilsvirksomhed synes vi selvfølgelig godt om et spil, hvor man også lærer noget!
Og naturligvis er vi ret stolte af, at Daniel, der er en af de to spildesignere, der står bag 13 days, også arbejder her hos CGL!
http://www.nordiskspil.dk/produkt/13-days-the-cuban-missile-crisis
 
 
For jer, der ikke nåede det inden butikkerne lukkede, så er der jo altid fredag. Og mon ikke man med lidt held kan nå at bestille et spil eller to, så det kan komme med i sommerhuset i weekenden?
 
GOD MINIFERIE TIL ALLE!

Del dette indlæg

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter