Betingelser og vilkår for Copenhagen Game Labs Nyhedsbrev

Betingelser og vilkår for Copenhagen Game Labs Nyhedsbrev

Nyhedsbrevmodtagere har ved tilmelding af nyhedsbreve hos Copenhagen Game Lab accepteret, at vi udsender vores nyhedsbrev til den oplyste e-mailadresse.

Ved at acceptere betingelserne giver du dit samtykke til, at Copenhagen Game Lab kan sende dig tips og trick, nyheder og markedsføring pr. e-mail.

Du giver ligeledes samtykke til, at Copenhagen Game Lab indsamler, registrerer og opbevarer de personoplysninger, som du har afgivet, og benytter dem til at sende dig markedsføring.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Copenhagen Game Lab på info@cphgamelab.dk

Endvidere er du til enhver tid berettiget til at bede om information om, hvilke oplysninger Copenhagen Game Lab behandler om dig, og du kan altid bede om at oplysningerne rettes, blokeres eller slettes.  Du kan kontakte Copenhagen Game Lab vedrørende dette på info@cphgamelab.dk

Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt, derudover deler cphgamelab.dk ikke dine oplysninger med andre virksomheder og tredjeparter uden din tilladelse, medmindre dette kræves i henhold til lovgivningen, eller det er nødvendigt for at levere en service eller ydelse, som du har købt eller bedt om.

Del dette indlæg

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter