Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
OK

Copenhagen Game Lab søger frontend (Spil) udvikler

Kunne du tænke dig at arbejde med læringsspil til både voksne og børn? Har du lyst til at være en del af et udviklingsteam, hvor du vil indgå i et tæt, tværfagligt samarbejde med spildesignere, grafikere og UX-udviklere og naturligvis andre programmører. Vi er små nok til at alles input er vigtigt.

Kunne du tænke dig at blive del af vores lille, men ambitiøse udviklerteam? Er du full stack eller frontend developer, og kan lide at tænke i helheder? Er du en team worker, der også kan tænke selvstændigt? Så er det måske lige dig, vi har brug for!

Copenhagen Game Lab er et firma, der laver læringsspil. Vores speciale er videnstunge spil, der udvikles i samarbejde med eksterne videnspartnere. Vi laver spil til mange målgrupper – lige fra folkeskolens elever til højt specialiserede fagpersoner. Vores felt er nyt, men vi befinder os inden for et område, der er i rivende udvikling. Det, vi laver, er pionerarbejde, der er med til at tegne hvad læringsspil kommer til at være i fremtiden.

Vores designfilosofi er “enkelt, men effektivt”. Vi laver ikke 3D-spil, der konkurrerer med computerspil, der laves med formål om at underholde. I stedet laver vi spil med en høj integritet, hvor udgangs- og omdrejningspunktet er læring – samtidig med, at vores spil også er visuelt af højeste kvalitet. Vi er didaktikere og spildesignere, og vi tror på godt håndværk. Vores baggrund i begge fagligheder gør os helt unikke.

Hvem er du:

Du er god til at tænke selvstændigt, og du synes det er sjovt at give dig i lag med opgaver, hvor du selv skal finde frem til løsningerne. Du er ikke bange for at komme ud på dybt vand, og du tænker i kreative løsninger. Du er innovativ, og er altid ude efter at blive bedre, og at afprøve nye teknologier.

Du har fod på:

Frontend:

  • html, css, js
  • React med Redux
  • Evt. erfaring med git, nodeJS, webpack og scss

Backend:

  • PHP, MYSQL og du har kendskab til web apps og mobile løsninger.

Det er en bonus for os, hvis du har styr på:

  • Photoshop (eller andet billedbehandlingsprogram)
  • PixiJS

Er du nysgerrig?

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jimmy Holm på +45 6126 9590.

Du er også velkommen til at sende en kort tekst om, hvorfor du synes jobbet lyder spændende, og hvordan du ser, at dine kompetencer og erfaringer matcher det, vi har brug for. Send tekst og CV til jimmy@cphgamelab.dk.

Ansøgningsfrist: 19. januar kl. 12.00

Del dette indlæg

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter