Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
OK

Copenhagen Game Lab søger programmør

Kunne du tænke dig at blive del af vores lille, men hyggelige udviklerteam? Er du full stack developer, og kan lide at tænke i helheder? Er du en team worker, der også kan tænke selvstændigt? Så er det måske lige dig, vi har brug for!

Copenhagen Game Lab er et firma, der laver læringsspil. Vores speciale er videnstunge spil, der udvikles i samarbejde med eksterne videnspartnere. Vi laver spil til mange målgrupper – lige fra Folkeskolens elever til højt specialiserede fagpersoner. Vores felt er nyt, men vi befinder os inden for et område, der er i rivende udvikling. Det vi laver er pionerarbejde, der er med til at tegne hvad læringsspil kommer til at være i fremtiden.

Vores designfilosofi er “enkelt, men effektivt”. Vi er ikke interesserede i at lave flotte 3D-spil, der konkurrerer med computerspil, der laves med formål om at underholde. I stedet laver vi spil med en høj integritet, hvor udgangs- og omdrejningspunktet er læring – samtidig med, at vores spil også er visuelt af højeste kvalitet. Vi er didaktikere og spildesignere, og vi tror på godt håndværk. Vores baggrund i begge fagligheder gør os helt unikke.

Hvem er du:

Du er god til at tænke selvstændigt, og du synes det er sjovt at give dig i lag med opgaver, hvor du selv skal finde frem til løsningerne. Du er ikke bange for at komme ud på dybt vand, og du tænker i kreative løsninger. Du er innovativ, og er altid ude efter at blive bedre, og at afprøve nye teknologier.

Som minimum har du fod på Javascript, API-integration, PHP/ASP og MySQL, og du har snuset til Unity, eller har tænkt dig at gøre det. Du har arbejdet med UX-design og har kendskab til web apps og mobile løsninger. Det er en fordel hvis du har kendskab til AngularJS.

Hvad vil du komme til at arbejde med:

Du kommer til at indgå i vores udviklingsteam, hvor du vil indgå i et tæt, tværfagligt samarbejde med spildesignere, grafikere og UX-udviklere og naturligvis andre programmører. Vi er små nok til at alles input er vigtigt. Lejlighedsvis vil du også komme til at arbejde med eksterne konsulenter, og evt. stå for at skulle samle trådene, hvis vi beslutter at outsource opgaver.

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sanne Harder på +45 20962481. Du kan også finde Copenhagen Game Lab på cphgamelab.dk og på Facebook: www.facebook.com/cphgamelab

Send en kort tekst om, hvorfor du synes jobbet lyder spændende, og kom også ind på hvilke færdigheder du har. Send tekst og CV til sanne@cphgamelab.dk.

Ansøgningsfrist: 20. februar kl. 12.00

Del dette indlæg

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter