Udfordringen

Der er rift om fremtidens kloge hoveder! Faktisk i så høj grad, at de store revisorfirmaer rekrutterer direkte fra gymnasiernes 2. g.

BDO er Danmarks 4. største revisorfirma, og har længe kørt case competitions for erhvervsgymnasierne. Udfordringen er at tænde eleverne på tanken om at tage en trainee-stilling lige efter 3. g. Men hvordan gør man revisorarbejde spændende for gymnasieelever?

BDO efterspurgte et værktøj, der gjorde deres rekrutteringsmateriale motiverende og vedkommende.

Løsningen

For at hjælpe BDO bedre ud over kanten og fange elevernes interesse, lavede vi det digitale læringsspil “BDO Business Game”. Spillet tager udgangspunkt i en case competition, hvor man spiller stjernerevisor – specialisten der redder dit firma fra konkurs!

Lærerne kan selv stå for afviklingen af spillet, og det er lavet, så det let kan indgå i elevernes almindelige undervisning. Eleverne skal løse revisorfaglige opgaver for at få ressourcer, og bliver på en sjov og engagerende måde introduceret til revisorfaget og BDO.

Resultatet

BDO har været rigtigt glade, for spillet virker præcis som det skal! Samtidig med at de nu når ud til flere elever, bruger de nu oven i købet færre ressourcer på employer branding. Dette kan bl.a. mærkes i form af flere ansøgere til trainee-stillingerne.

Lærerne har fået et fagligt materiale, der er tilpasset pensum, og eleverne får spændende undervisning. Faktisk har både elever og lærere været så tilfredse med spillet, at der jævnligt bliver efterspurgt ekstra materiale.

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter