Udfordringen:

Det er nok ingen hemmelighed, at frivillig ledelse er lidt af en udfordring. Alle, der har været involveret i foreningsliv, ved at det kræver sin mand eller kvinde at holde styr på tropperne.

Dansk Idrætsforbund (DIF) ønskede at styrke deres frivillige ledere og træneres kompetencer. De havde hørt om vores spil om frivilligledelse, kaldet “Teamleader”, og ønskede sig et spil i samme stil, men med fokus på de specifikke problemstillinger der opstår i idrætsforeninger.

 

Løsningen:

Fordi Dansk Idrætsforbund ønskede et spil i stil med Teamleader, blev løsningen en versionering med samme grundstruktur, men med en skræddersyet case. Dansk Idrætsforbund var selv med til at udvikle casen, så den kunne blive så virkelighedstro som muligt. Simulationsbrætspillet hedder DIF Leader. Med udgangspunkt i den fiktive gymnastikforening Grønsted, skal spillerne manøvrere rundt i de udfordringer, idrætsforeninger normalt rammer ind i.

 

Resultatet:

Fordi vi kunne genbruge et allerede eksisterende spilformat, var hele processen hurtig, billig og sikker. DIF vidste fra begyndelsen af, hvilket produkt de ville få, og er rigtigt glade for spillet. Vi markedsfører også selv spillet, og oplever stor interesse fra idrætsforeninger i hele landet.

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter