Udfordringen

Danmarks Apotekerforening er på udkig efter lovende unge kandidater, der vil være apotekere. Men der er konkurrence om de unge menneskers interesse, så der skal noget ekstraordinært til!

CompanYoung er eksperter i rekruttering af unge. De valgte at samarbejde med Copenhagen Game Lab, fordi de vidste, at vi tidligere havde udviklet et lignende spil til revisionsselskabet BDO. Læs om denne case her.

Løsningen

CompanYoung og Danmarks Apotekerforening stod selv for at levere tekst og grafik til spillet, så vores opgave var primært at tilpasse materialet til det format, som vores spil til BDO var bygget over. På den måde lykkedes det os at genbruge et eksisterende format, og på ganske kort tid stod Danmarks Apotekerforening med et færdigt produkt, der oplevedes som skræddersyet til formålet.

Spillet foregår dels på computeren, og dels i klasserummet. Det introducerer spillerne til de arbejdsopgaver, de kommer til at have, hvis de får job som apoteker.

Resultatet

Fordi vi lavede en versionering af et tidligere spil, og fordi Danmarks Apotekerforening selv stod for indholdet, kunne det hele gøres til en særdeles konkurrencedygtig pris. Forretningsmæssigt er det en attraktiv løsning, og igennem CompanYoung har vi allerede lignende tiltag på bedding, f.eks. med Maersk.

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter