Forskningsbaseret simulationsspil om inklusion

På en fiktiv skole er der problemer med inklusion. Skolen har derfor fået tilført ekstra ressourcer, og det er nu deltagernes opgave at prioritere, hvordan de ekstra midler skal anvendes. I den forbindelse kan deltagerne selv vælge mellem forskellige indsatsområder og tiltag – og udforske konsekvenserne af de valg, de træffer.

Viden, der også kan bruges i hverdagen

De fiktive problemstillinger hæver diskussion om inklusion fra et praktisk perspektiv til et mere generelt niveau, hvor det er lettere at sætte ord på de mere følsomme dele af emnet. Spillet giver også en oplevelse af, at inklusion handler om alle børn – og ikke kun børn med særlige behov.

Når I spiller FÆLLESSKABET, får alle deltagere samtidig en bedre forståelse for, hvad hinanden er gode til, og hvordan I kan bruge hinanden bedre i hverdagen.

Udviklet med lærere og pædagoger – til lærere og pædagoger

FÆLLESSKABET kan spilles af både lærere og pædagoger, og det kan med fordel anvendes til både teammøder og pædagogiske dage. Spillet er selvinstruerende og tager cirka en time at spille fra start til slut.

FÆLLESSKABET er udviklet i samarbejde med BUPL, Danmarks Lærerforening og Undervisningsministeriet. Ca. 10 % af alle danske folkeskoler har allerede købt spillet.

 

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter