Udfordringen

I samarbejde med Dansk Folkehjælp har vi tidligere lavet brætspillet Luksus. Klik her for at se brætspilscasen. Det fungerede rigtigt godt som en sjov introduktion til mekanismerne bag gæld, og gav eleverne lyst til at blive dygtigere. Faktisk fungerede spillet så godt, at lærerne efterspurgte mere materiale, så eleverne kunne øve sig, og bygge videre på det de allerede havde lært.

Løsningen

For at gøre eleverne endnu dygtigere til at håndtere deres privatøkonomi, lavede vi Luksus II. Luksus II bygger på vores digitale spil, BDO Business Game. Dermed sparede vi en masse af vores kundes penge. Spillet fører eleverne endnu mere i dybden med med privatøkonomiske udregninger.

Luksus II tager udgangspunkt i de samme karakterer som brætspillet og kan spilles igennem flere gange, så eleverne bliver ekstra skarpe til privatøkonomi.

Resultatet

Ligesom brætspilsversionen af Luksus, er Luksus II hurtigt blevet rigtigt populært blandt både lærere og elever. Dansk Folkehjælp er for nyligt begyndt at distribuere begge spil i en samlet pakke, hvilket fungerer rigtigt godt.

 

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter