Udfordringen

Roskilde Festival er et kæmpe maskineri, som kræver mere end 30.000 frivillige. Festivalen arbejder målrettet med at styrke kompetencerne hos deres 1000 frivillige ledere, og tilbyder kurser på deres Leadership Academy. Her havde man brug for et nyt værktøj til at samle og engagere de frivillige ledere på en sjov og anderledes måde. Det var vigtigt, at spillet skulle afspejle festivalens helt specielle ånd.

Løsningen

Løsningen på Roskilde Festivals udfordring blev simulationsbrætspillet “Orange leder”. Det er en versionering af vores eksisterende spil om frivilligledelse, som er udarbejdet sammen med eksperter inden for feltet. Man spiller som nyudpeget leder af en eventgruppe, der tidligere er kørt fast, og skal skabe resultater for festivalen, samtidig med at sammenholdet i eventgruppen styrkes.

Resultatet

Fordi Orange Leder er en versionering af et eksisterende spil, kunne vi hurtigere og billigere præsentere Roskilde Festival for et færdigt produkt. Med tilpassede lederprofiler og en anden terminologi, føles det som et fuldstændigt skræddersyet projekt. Det har været brugt flittigt af de mange frivillige ledere og tilknyttede organisationer, og spillet har fået vældig positiv respons.

 

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter