Få styrket dine lederkompetencer

’Teamleader’ er skabt til alle, der skal prøve kræfter med lederrollen, og som ønsker den bedst mulige forberedelse. Som deltagerene får I mulighed for at teste jeres evner som ledere, samtidig med at I lærer med og af hinanden. I bliver klogere på, hvad I er gode til, og hvor I kan blive bedre.

Spillet er ideelt til personlig (leder-)udvikling eller som et inspirerende og aktivt indspark til et fagligt arrangement i en afdeling eller i et team.

Personlig læring – tæt på praksis

I ’Teamleader’ udsættes deltagerene for mange af de udfordringer, der ligger i lederjobbet. Som i den virkelige verden er opgaven derfor at motivere de enkelte medarbejdere og give alle ansatte følelsen af at være med og blive anerkendt.

 

Det er sjovere – og mere effektivt – at prøve selv!

’Teamleader’ er udviklet i samarbejde med ledelseseksperter og ledere, som har hjulpet med at indhente og præsentere dilemmaer, som de selv har erfaret gennem en lang karriere – og som spillerne i ’Teamleader’ nu udsættes for.
BONUSINFO: ’Teamleader’ sikrer en høj indlæring, fordi man som spiller selv erfarer begivenhederne – frem for kun at se og lytte.

Priser og afprøvning

Spillet kan afprøves gratis, du skal blot kontaktes os via vores shop den finder du ved at klikke her 

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter