Udfordringen

Der er ingen der siger, at en tur på museum behøver at være kedelig! Det er Ragnarock, museet for rock, pop og ungdomskultur, et klart eksempelt på. Museet har siden opstarten i 2016 redefineret hvad et museumsbesøg skal byde på. Derfor ville de også gerne have et spil, der, på en sjov og inddragende måde, illustrerede rejsen fra wannabe musiker til international stjerne. Spillet skulle tilføje et interaktivt element til den faste udstilling.

Løsningen

Spillet Upcoming fører med et kærligt glimt i øjet museumsgæsterne igennem rejsen fra rendestenen til stjernerne. Gæsterne skal igennem poster rundt omkring på museet, og selv beslutte f.eks deres bandnavn, genre og hvilket pladeselskab de vil “signes” hos. Valgene der skal træffes hænger sammen med den afdeling af museet posten står i, så hvis man interesserer sig for selve udstillingen, har man lettere ved at træffe de bedste valg i spillet.

Resultatet

Upcoming er hurtigt blevet utroligt populært, og der er rigtigt mange, der spiller det! Spillets stationer, der er lavet i samarbejde med Torden og Lynild (www.tordenoglynild.net), har fået et særegent visuelt udtryk, der går hånd i hånd med resten af udstillingen. Vi har desuden lavet en skoletjeneste-udvidelse af spillet, hvor eleverne arbejder med fagfaglige opgaver, der relaterer sig til spillets forløb.

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter