Vi bruger cookies til at forbedre oplevelsen. Klik OK for at acceptere.
OK

Udfordringen:

Den vestlige verden oplever en stigende skepsis over for vaccinationer. Det har sin pris: Sygdomme, som vi håbede snart var udryddede, er på vej tilbage.

For komme skepsissen til livs, har WHO søsat et internationalt program, der skal hjælpe folk med at sortere i de mange kritiske stemmer. Hvornår er der tale om videnskab, og hvornår er det ukvalificerede påstande? For at sikre sig at fremtidens forældre har en bedre forståelse af videnskaben bag emner som vaccination og immunforsvar, er WHO nødt til at ramme nutidens skolebørn.

 

Løsningen:

I spillet får eleverne et førstehåndsindtryk af, hvad det betyder for kroppens celler, om de er vaccinerede eller ej. Det er et digitalt spil, hvor eleverne kontrollerer immunforsvaret i en krop, og skal bekæmpe invaderende sygdomme. En væsentlig del af spillet tager udgangspunkt i fysiske opgaver, hvor læreren bedømmer og tildeler ressourcer, alt efter hvor godt opgaven blev udført. Ressourcerne skal bruges til at opgradere kroppens forsvarsværker, der sikrer at de indtrængende sygdomme bliver holdt i skak.

 

Resultatet:

Spillet er stadig under udvikling, så vi ved endnu ikke hvordan det kommer til at gå. Vi har arbejdet på at udvikle spillet i et lille år, og glæder os meget til at udgive et spil, der skal spilles i 53 lande.

Kontakt os

"Vi er altid klar til at tale spil, adfærdsændring og læring"

Kontakt os

Du skal blot udfylde formularen herunder.

Så kontakter vi dig - helt uforpligtende.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os.

flying-letter