Decision Point Psykiatri

Previous slide
Next slide

Om spillet og målgruppen

Spillet simulerer en meget vanskelig vagt på et psykiatrisk akutafsnit. Deltagerne bliver tvunget til igen og igen, at prioritere ressourcer og vælge den mindst ringe løsning med hensyn til patientsikkerhed og patientoplevet kvalitet.

Decision Point – Psykiatri er et simulationsspil for 3-6 deltagere, gerne med forskellig faglig baggrund. Spillerne spiller sammen som et hold, og flere kan afvikles parallelt. Det tager ca. en time at spille spillet. Dertil skal lægges en halv time til refleksion samt opsamling og forankring af læring.

Spillet kan bruges på uddannelser, temadage, læringsseminarer, afdelingsmøder, kurser i patientsikkerhed m.v.

Holdet bag spillet

Decision Point er udviklet i tæt samarbejde mellem Copenhagen Game Lab og Region Sjællands klinisk uddannelseskonsulent, kliniske vejledere og uddannelsesansvarlige sygeplejersker.

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Decision Point Psykiatri en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 12.500 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 20.000 DKK
  • Større events efter aftale
 

I kan også købe Decision Point Psykiatri som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 9.500 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 19.500 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 29.500 DKK
 

Tilkøbsmuligheder

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.