CareByFood

Previous slide
Next slide

Om spillet

CareByFood er designet til – på en sjov og engagerende måde – at give deltagerne overblik over værktøjer, handlemuligheder og faglige problemstillinger, som de kan trække på i deres arbejde med småtspisende syge og ældre. Disse patienter er afhængige af ernæringsmæssig omsorg for at få tilstrækkeligt at spise og drikke. I løbet af spillet skal deltagerne gennem konkrete handlinger være med til at sikre, at de småtspisende får så meget at spise som muligt. For patienten er maden en lige så vigtig del i behandlingen som medicin, og for den ældre i en plejebolig er maden vigtig for at have kræfter til genoptræning og dagligdagens gøremål. CareByFood giver både en løbende refleksion, men også et fagligt fundament til det videre arbejde med ernæring, da man adresserer både myter og dårlige vaner, som man bør være særligt opmærksom på i sit arbejde fremadrettet.

Fagligt fundament

CareByFood er et dialogspil, som er udviklet i samarbejde med forskere, diætister, og sundhedsfagligt personale som et led i at styrke arbejdet med syge og ældre småtspisende.

Video

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge CareByFood en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 10.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 15.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe CareBYFood som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-5 deltagere per spil): 3.500 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 15 deltagere: 8.400 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 12.500 DKK

Tilkøbsmuligheder

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.