fb-pixel

INSIGHTS

Fra 5.900 DKK pr. stk.
 • Skaber sammenhæng og indsigt i teamets kultur
 • Velegnet til onboarding samt nye og eksisterende teams
 • Italesætter udfordringer og strukturer på arbejdspladsen
Deltagerantal
3-6 deltagere. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed
Ca. 60 min + debrief
Sprog
Dansk
Målgruppe
Ledere og teams
Produktark
1 stk. 7.500 DKK)
1 stk. 7.500 DKK)
2 stk. 7.000 DKK)
3 stk. 6.500 DKK)
4 stk. 6.250 DKK)
5 stk. 5.900 DKK) inkl. gratis facilitatorworkshop*
Ryd

Brug for et andet antal spil? Eller workshop? Kontakt os, så finder vi en løsning tilpasset jer.

Kontakt os via vores formular

Om spillet

INSIGHTS er et læringsspil om alt det, der fylder i et team, men som ikke bliver talt om til daglig. Især som ny medarbejder kan det være noget af det sværeste at afkode. Spillet giver netop mulighed for at kigge nærmere på den uformelle arbejdspladskultur, der er i jeres team.

Men det er ikke kun for den nye medarbejders skyld. INSIGHTS handler lige så meget om teamet som helhed og sørger også for, gennem indbyggede refleksionsøvelser, at give et “snapshot” af, hvor skoen eventuelt trykker i teamet lige nu.

Vi har opdateret med en ny case, som handler om at inddrage teamet i en post-corona reboardingproces. I denne case spiller et team, som netop er vendt tilbage på kontoret efter en lang periode med hjemmearbejde. Samtidig har I en ny medarbejder, som blev ansat for et par måneder siden, mens I stadig arbejdede hjemmefra.

Fagligt fundament

INSIGHTS er dels skabt ud fra et behov for at inddrage hele teamet i en on- og reboardingproces, som er gavnlig for alle parter. Det er udviklet i samarbejde med fageksperter, der har mærket efterspørgslen på strukturelle redskaber til at øge indsigten i arbejdspladskulturen; særligt i forbindelse med nye kollegaers ankomst.

Spillet er desuden særdeles relevant og brugbart til eksisterende teams og større medarbejderarrangementer, hvor man gerne vil blive klogere på virksomhedens kultur og lære hinanden bedre at kende på en hyggelig og på samme tid sjov måde, for udover faglig relevante diskussioner, så kommer der helt naturligt gode grin i løbet af et læringsspil. Med INSIGHTS får I et inkluderende spil for alle ansatte, der samtidig giver handlingskompetente medarbejdere, som er klar på at tage ejerskab på læringen fra spillet.

Jeres opgave i spillet er at sikre, at medarbejderen bliver integreret på en måde, der gavner både medarbejderen og teamet. Men samtidig skal I finde ud af, hvordan I bedst håndterer de udfordringer on- og reboardingprocessen giver teamet.

I løbet af spillet skal I tage stilling til en række genkendelige situationer med konfliktpotentiale. Jeres valg giver enten medarbejderen eller teamet point i fire forskellige værdier (deltagelse, indsigt, fleksibilitet og åbenhed).

Spillet vil tage jer omkring fire områder, der tilsammen udgør kulturen på en arbejdsplads. Det er, hvordan man organsierer arbejdet, opgaven man løser sammen, det sociale man har både i og udenfor arbejdstiden og ikke mindst det faglige, som både kan være diskussioner, efterkritik, sparring og udvikling.

Praktisk

Spillet er selvinstruerende og kan bruges af interne konsulenter på temadage, workshops, seminarer og kurser.

Spillet består nu af 3 cases:

 • 2 onboarding cases
  • 1 med en nyuddannet medarbejder
  • 1 med en erfaren medarbejder
 • 1 reboarding case
  • Casen er en omskrivning af onboarding casen med den nyuddannet medarbejder.

Hver case kan spilles på ca. 60 min.

Prøv gratis
Der er mulighed for at afprøve INSIGHTS, så I kan opleve, hvad spillet kan. I får spillet tilsendt, samt en intro over telefonen. Tilbuddet gælder virksomheder med +100 funktionærer.
Yes, jeg vil gerne prøve spillet gratis
Lej et spil / Book event
Giv dit faglige arrangement et spændende twist med INSIGHTS. I kan enten leje et spil for 2.250 kr., eller vi kan komme ud til jer og afvikle en skræddersyet spilworkshop
Det vil jeg gerne læse mere om

INSIGHTS

Pris fra: {{dynamic_price}}
Fra 5.900 DKK pr. stk.
 • Skaber sammenhæng og indsigt i teamets kultur
 • Velegnet til onboarding samt nye og eksisterende teams
 • Italesætter udfordringer og strukturer på arbejdspladsen

Alle priser er ekskl. moms.
* Ved køb af 5 spil får I en workshop med, hvor en af vores medarbejdere vil komme til jer i 2 timer og facilitere spillet (kun i DK). Kontakt os for at aftale en dato.

1 stk. 7.500 DKK)
1 stk. 7.500 DKK)
2 stk. 7.000 DKK)
3 stk. 6.500 DKK)
4 stk. 6.250 DKK)
5 stk. 5.900 DKK) inkl. gratis facilitatorworkshop*
Ryd

Brug for et andet antal spil? Eller workshop? Kontakt os, så finder vi en løsning tilpasset jer.

Kontakt os via vores formular
Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

crosschevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram