Insights

Previous slide
Next slide

Om spillet

INSIGHTS er et læringsspil om alt det, der fylder i et team, men som ikke bliver talt om til daglig. Især som ny medarbejder kan det være noget af det sværeste at afkode. Spillet giver netop mulighed for at kigge nærmere på den uformelle arbejdspladskultur, der er i jeres team.

Men det er ikke kun for den nye medarbejders skyld. INSIGHTS handler lige så meget om teamet som helhed og sørger også for, gennem indbyggede refleksionsøvelser, at give et “snapshot” af, hvor skoen eventuelt trykker i teamet lige nu.

Vi har opdateret med en ny case, som handler om at inddrage teamet i en post-corona reboardingproces. I denne case spiller et team, som netop er vendt tilbage på kontoret efter en lang periode med hjemmearbejde. Samtidig har I en ny medarbejder, som blev ansat for et par måneder siden, mens I stadig arbejdede hjemmefra.

Fagligt fundament

INSIGHTS er dels skabt ud fra et behov for at inddrage hele teamet i en on- og reboardingproces, som er gavnlig for alle parter. Det er udviklet i samarbejde med fageksperter, der har mærket efterspørgslen på strukturelle redskaber til at øge indsigten i arbejdspladskulturen; særligt i forbindelse med nye kollegaers ankomst.

Spillet er desuden særdeles relevant og brugbart til eksisterende teams og større medarbejderarrangementer, hvor man gerne vil blive klogere på virksomhedens kultur og lære hinanden bedre at kende på en hyggelig og på samme tid sjov måde, for udover faglig relevante diskussioner, så kommer der helt naturligt gode grin i løbet af et læringsspil. Med INSIGHTS får I et inkluderende spil for alle ansatte, der samtidig giver handlingskompetente medarbejdere, som er klar på at tage ejerskab på læringen fra spillet.

Jeres opgave i spillet er at sikre, at medarbejderen bliver integreret på en måde, der gavner både medarbejderen og teamet. Men samtidig skal I finde ud af, hvordan I bedst håndterer de udfordringer on- og reboardingprocessen giver teamet.

I løbet af spillet skal I tage stilling til en række genkendelige situationer med konfliktpotentiale. Jeres valg giver enten medarbejderen eller teamet point i fire forskellige værdier (deltagelse, indsigt, fleksibilitet og åbenhed).

Spillet vil tage jer omkring fire områder, der tilsammen udgør kulturen på en arbejdsplads. Det er, hvordan man organsierer arbejdet, opgaven man løser sammen, det sociale man har både i og udenfor arbejdstiden og ikke mindst det faglige, som både kan være diskussioner, efterkritik, sparring og udvikling.

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Insights en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

 • 15 deltagere med facilitator: 12.500 DKK
 • 30 deltagere med facilitator: 20.000 DKK
 • Større events efter aftale

 

I kan også købe Insights som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

 • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 9.500 DKK
 • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 19.500 DKK
 • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 29.500 DKK

 

Tilkøbsmuligheder

 • Ekstra spil
 • Spillene kan versioneres til organisationens farver, logo mm.
 • Spillene kan versioneres med organisationsspecifikt indhold
 • For særlige behov se skræddersyede spil
 • Download produktark

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.