Seksuel Sundhed

Tidligere
Næste

Om spillet

Spillet Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et brætspil, hvor hver spiller får en rolle indenfor sundhedssektoren som f.eks. læge, sygeplejere eller fysioterapeut. Gennem spillet bliver man mødt af forskellige borgere, der oplever seksuelle udfordringer som følge af en kronisk sygdom. Hertil skal man ud fra sin rolle, tage stilling til et behandlingsforløb, hvad man kan spørge ind til og hvad der er det rigtige at gøre i situationen.

Emnet seksualitet kan være tabubelagt for både borgere og ansatte i sundhedssektoren. Det er derfor vigtigt, at man som ansat har værktøjer til at håndtere de situationer, der kan opstå.

Fagligt fundament

Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et redskab til at styrke fagpersoners forståelse og håndtering af seksuel sundhed hos kronisk syge borgere. Det er yderst velegnet til tværsektorielle workshops, men kan også bruges monofagligt i uddannelsen af fagpersoner indenfor sundhedssektoren.

Spillet er udviklet i samarbejde mellem KOL kompetencer i Region Sjælland og Copenhagen Game Lab. Under udviklingen af spillet er det testet af målgrupperepræsentanter indenfor det sundhedsfaglige felt.

Video

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Seksuel Sundhed en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 10.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 12.000 DKK
  • Større events efter aftale


Priser ved køb af Seksuel Sundhed som værktøj, I selv kan bruge ubegrænset:

  • 1 spil: 5.000 DKK
  • 3 spil: 12.500 DKK
  • 5 spil: 19.500 DKK


Tilkøbsmuligheder