Seksuel Sundhed på Spil

Previous slide
Next slide

Om spillet

Spillerne tager rollen som forskellige sundhedsprofessionelle, som stilles overfor dilemmaer med borgere, der oplever seksuelle udfordringer som følge af kronisk sygdom. I hver situation skal man opsøge den relevante information og beslutte hvad der er det bedste at gøre i situationen.

Emnet seksuel sundhed kan være tabubelagt for både borgere og ansatte i sundhedssektoren. Det er derfor vigtigt, at man som ansat har værktøjer til at håndtere de situationer, der kan opstå.

Fagligt fundament

Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et redskab til at styrke fagpersoners forståelse og håndtering af seksuel sundhed hos kronisk syge borgere. Det er yderst velegnet til tværsektorielle workshops, men kan også bruges monofagligt i uddannelsen af fagpersoner indenfor sundhedssektoren.

Spillet er udviklet i samarbejde mellem KOL kompetencer i Region Sjælland og Copenhagen Game Lab. Under udviklingen af spillet er det testet af målgrupperepræsentanter indenfor det sundhedsfaglige felt.

Video

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Seksuel Sundhed en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 10.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 15.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe Decision Point som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 5.000 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 12.500 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 19.500 DKK

Tilkøbsmuligheder

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.