Seksuel Sundhed

Previous slide
Next slide

Om spillet

Spillet Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et brætspil, hvor hver spiller får en rolle indenfor sundhedssektoren som f.eks. læge, sygeplejere eller fysioterapeut. Gennem spillet bliver man mødt af forskellige borgere, der oplever seksuelle udfordringer som følge af en kronisk sygdom. Hertil skal man ud fra sin rolle, tage stilling til et behandlingsforløb, hvad man kan spørge ind til og hvad der er det rigtige at gøre i situationen.

Emnet seksualitet kan være tabubelagt for både borgere og ansatte i sundhedssektoren. Det er derfor vigtigt, at man som ansat har værktøjer til at håndtere de situationer, der kan opstå.

Fagligt fundament

Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et redskab til at styrke fagpersoners forståelse og håndtering af seksuel sundhed hos kronisk syge borgere. Det er yderst velegnet til tværsektorielle workshops, men kan også bruges monofagligt i uddannelsen af fagpersoner indenfor sundhedssektoren.

Spillet er udviklet i samarbejde mellem KOL kompetencer i Region Sjælland og Copenhagen Game Lab. Under udviklingen af spillet er det testet af målgrupperepræsentanter indenfor det sundhedsfaglige felt.

Video

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Seksuel Sundhed en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 10.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 15.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe Decision Point som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 5.000 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 12.500 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 19.500 DKK

Tilkøbsmuligheder