Innoculture

Previous slide
Next slide

Om spillet

Der findes ikke en enkelt opskrift på at opbygge en organisation, der har succes med innovation. Hvilken strategi, der er mest effektiv, afhænger bl.a. af, hvilken branche man er i, hvilke konkrete udfordringer man står overfor, og hvor moden organisationen er. Udfordringen er i virkeligheden sjældent at få idéerne, men snarere at innovation ikke er en integreret del af organisationen. Derfor fokuserer læringsspillet INNOCULTURE på integrering og ledelse af innovation og på, hvordan man skaber en effektiv og motiverende innovationskultur.

I spillet følger man en organisation gennem tre nedslag i dens levetid: mens den er i vækst, i krise og mens den er stagneret. I hvert af disse nedslag skal du se, hvad du kan gøre organisatorisk fra ledelsens side, for at man kan blive ved med at skabe nyt. Spillet er semidigitalt; dvs. det er et brætspil med et digitalt element, og det har et sjovt og engagerende konkurrenceelement, hvilket gør det oplagt til events og firmaarrangementer.

Fagligt fundament

INNOCULTURE er udviklet i samarbejde med Finn Kollerup, som en af Danmarks førende innovationskonsulenter, samt en række udviklingschefer fra større virksomheder. Det tager udgangspunkt i den europæiske innovationsstandard.

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Innoculture en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 15.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 25.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe Innoculture som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Grundpakken til 35.000 DKK inkluderer følgende:

  • 4 spilsæt, svarende til at I kan afvikle kurser og spil-events for op til 24 deltagere samt en train-the-trainer workshop (halvdags workshop)


Tilkøbsmuligheder

  • Ekstra spil
  • Spillene kan versioneres til organisationens farver, logo mm.
  • Spillene kan versioneres med organisationsspecifikt indhold
  • For særlige behov se skræddersyede spil
  • Download produktark

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.