Den Sidste Tid

Previous slide
Next slide

Om spillet

Den Sidste Tid er et brætspil, der fokuserer på de svære dilemmaer, som sundhedspersonalet står i, når borgere overgår til palliative forløb. Et godt forløb forudsætter et godt samarbejde mellem forskellige fagpersoner, den syge borger og de pårørende. I løbet af spillet skal deltagerne samarbejde om at give borgeren den bedst mulige afsked med livet. Spillet engagerer deltagerne i fagrelevante diskussioner, når de sammen skal tage stilling til typiske dilemmaer i pleje og behandling af døende. Dilemmaerne bevæger sig i krydsfeltet mellem kliniske og etiske spørgsmål, hvilket giver anledning til refleksion til egen praksik. Disse refleksioner giver anledning til at aftale praksisser fremadrettet, for at lette en ellers kompleks og svært faglig udfordring.

Fagligt fundament

Den Sidste Tid er udviklet i forbindelse med et hjemmedødsprojekt i Roskilde Kommune og er kommet til verden i et samarbejde mellem Roskilde Kommune, Sjællands Universitetshospital og Almen Praksis i Roskilde. Spillet er skabt ud fra et behov for at skabe et fælles fundament på tværs af fagligheder, når det kommer til palliative forløb.

Video

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Den Sidste Tid en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 10.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 15.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe Den Sidste Tid som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 5.000 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 12.500 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 19.500 DKK

Tilkøbsmuligheder

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.