Decision Point

Previous slide
Next slide

Om spillet

Decision Point simulerer en meget vanskelig vagt på en hospitalsafdeling, hvor deltagerne løbende bliver tvunget til at prioritere knappe ressourcer og vælge den mindst forkerte løsning med hensyn til patientsikkerhed og den patientoplevede kvalitet. Spillet fungerer således som ”spejl” på kommunikations- og samarbejdskulturen blandt spillerne, hvilket giver en bedre forståelse for hinandens opgaver og faglige perspektiver. Afslutningsvis tager man en fælles opsamling, hvor der udveksles erfaringer og lægges planer for praktiske forbedringstiltag inden for det tværfaglige samarbejde og Crew Resource Management (CRM).

Fagligt fundament

Spillet er udviklet i samarbejde med kvalitets- og udviklingsafdelingen på Hvidovre og Amager Hospital, samt eksperter inden for patientinddragelse.

Video

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Decision Point en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 12.500 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 20.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe Decision Point som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 9.500 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 19.500 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 29.500 DKK

Tilkøbsmuligheder

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.