Demens Detektiven - Et brætspil til sundhedsfagligt personale

Demensdetektiven

SPILLETS TEMAER

  • Identificer tidlige tegn på demens
  • Reflekter over behov for yderligere udredning for demens
  • Indgå dialog om tværfaglige arbejdsfællesskaber om demens

OM SPILLET

Demensdetektiven er et spil, der træner frontlinjepersonale i at spotte og handle på tidlige tegn på demens. I spillet møder man en række borgere i deres hjem, hvor man skal undersøge ændret adfærd, der kunne være tegn på demens. Mellem hver runde perspektiverer man spillets dilemmaer, i forhold til de erfaringer man har fra ens hverdag.

FAGLIGT FUNDAMENT

Demensdetektiven er udviklet i samarbejde med erfarne udviklingsfolk fra Gentofte Kommune som led i kommunens fokus på at være en demensvenlig kommune. Undervejs i udviklingen er spillet testet et stort antal gange med målgrupperepræsentanter.

PRAKTISK

Spillet er selvinstruerende og yderst velegnet til tværsektorielle workshops, men kan også bruges monofagligt i uddannelsen af fagpersoner indenfor sundhedssektoren.

Deltagerantal:
3-5
Varighed:
Ca. 60 minutter
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Sundhedsfagligt personale
Download produktark
FÅ GRATIS DEMO

Der er mulighed for at afprøve Demens Detektiven, så I kan opleve, hvad spillet kan. Bliv kontaktet for at høre nærmere og aftal en demo med en af vores facilitatorer.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med Demens Detektiven. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 7.500 kr

3 spil: 19.500 kr

5 spil: 29.500 kr

Alle priser er ekskl. moms

Kontakt os