Demens Detektiven - Copenhagen Game Lab

Demens Detektiven

SPILLETS TEMAER

  • Identificer tidlige tegn på demens
  • Reflekter over behov for yderligere udredning for demens
  • Indgå dialog om tværfaglige arbejdsfællesskaber om demens

OM SPILLET

Spillet Demens Detektiven er et brætspil, hvor I sammen skal finde den bedste løsning for borgere med demens og deres pårørende. Gennem spillet møder I forskellige borgere i deres hjem, hvor I skal undersøge tegn på demens. Ved hjemmebesøget skal I vælge, om I vil se nærmere på borgerens stue, køkken eller bad, der kan hjælpe jer til opsporingen af demens. Lige som man til hverdag kan være begrænset af tid, så er man i spillet også begrænset af, at man kun kan undersøge 2 ud af de tre rum.
Mellem hver runde skal I diskutere, de dilemmaer I oplevede gennem spillet, og reflektere over lignende episoder fra jeres hverdag.

FAGLIGT FUNDAMENT

En tidlig diagnose hos en borger med demens, giver mulighed for, at borgeren kan nå at blive hørt, mens vedkommendes handlekompetencer er i behold. Dermed kan borgeren selv skabe klarhed om personlige ønsker til den fremtidige pleje, behandling, boligform og økonomi.

Den tidlige opsporing og rettidig diagnose, kan også bidrage til et bedre forløb i forhold til den medicinske behandling. En del af de symptomer, der opstår hos borgere med demens, kan behandles med medicin.

PRAKTISK

Spillet er selvinstruerende og yderst velegnet til tværsektorielle workshops, men kan også bruges monofagligt i uddannelsen af fagpersoner indenfor sundhedssektoren.

Deltagerantal:
3-5
Varighed:
Ca. 60 minutter
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Sundhedsfagligt personale
Download produktark
FÅ GRATIS DEMO

Der er mulighed for at afprøve Demens Detektiven, så I kan opleve, hvad spillet kan. Bliv kontaktet for at høre nærmere og aftal en demo med en af vores facilitatorer.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med Demens Detektiven. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 7.500 kr

3 spil: 19.500 kr

5 spil: 29.500 kr

Alle priser er ekskl. moms

Kontakt os