Fremtiden på spil - Et læringsspil om erhvervsuddannelser

Fremtiden på spil

SPILLETS TEMAER

  • Bryde fordomme om erhvervsuddannelser
  • Skabe kendskab til erhvervsuddannelser
  • Starte dialog om jobmuligheder

OM SPILLET

Fremtiden på spil er et kortspil, hvor elever spiller unge mennesker, der på baggrund af deres mål og drømme skal vælge den erhvervsuddannelse, der passer dem bedst.

Spillet handler om at udnytte sine kompetencer og opfylde sine drømme. Hver spiller følger en karakter, fra man er 15 til 30 år. I løbet af spillet skal man træffe valg om videreuddannelse, karriereskift og nye mål. Spillet overskueliggør, hvilke døre erhvervsuddannelserne åbner og hvilke slags arbejdsopgaver, man kan stå overfor i fremtiden.

FAGLIGT FUNDAMENT

Fremtiden på spil er blevet udviklet, for at gøre op med de fordomme, erhvervsuddannelser er oppe imod. Mange unge med drømmen om en erhvervsuddannelse oplever at blive mødt med fordomme som: “Du kommer ikke til at tjene penge”, “Det er kun de dumme, der tager en erhvervsuddannelse!”.

 

Fremtiden på spil er udviklet i samarbejde mellem Region Sjælland og Copenhagen Game Lab. Spillet er blevet en fast del af regionens værktøjskasse, og vi har fået rigtig god feedback fra både elever og forældre. Spillet bliver nu spillet flere steder og er bl.a. kommet til Tyskland, som oplever de samme problematikker med erhvervsuddannelser som herhjemme.

Fremtiden på spil

PRAKTISK

Spillet er selvinstruerende og fungerer godt i klassesammenhæng, hvor man kan afvikle flere spil simultant.

Deltagerantal:
6-9 deltagere. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
Ca. 60 minutter
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Unge der skal tage et uddannelsesvej
Download produktark
Hør mere

Bliv kontaktet af en af vores facilitatorer for en nærmere introduktion til spillet og hør om muligheden for at få en afprøvning.

BOOK EVENT

Giv unge elever en bedre forståelse af erhvervsuddannelser med dette spil. Vi kommer gerne ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 2500 kr
3 spil: 4900 kr
Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os