High Performers - Et læringsspil om teamsamarbejde

HIGH PERFORMERS

SPILLETS TEMAER

• Skaber et rum hvor I kan tale om samarbejde, motivation og ansvar.
• Giver indsigt i jeres teams styrker og svagheder.
• Giver et fælles udgangspunkt for det videre udviklingsarbejde.

OM SPILLET

HIGH PERFORMERS er et læringsspil om at skabe stærke teams, der trækker i samme retning, tør stille hinanden til ansvar og tager de gode konflikter. I spillet følger man et fiktivt team i et virkelighedsnært scenarie, og I skal i fællesskab løse konflikter, vælge strategier, organisere arbejdet og balancere behovet for at levere kvalitet og fremdrift.

 

HIGH PERFORMERS skaber et rum, hvor det er nemt at vidensdele og reflektere over egen praksis. Og gennem indbyggede øvelser får I også sat fokus på, hvor jeres eget team er lige nu, hvor der skal sættes ind og hvordan I konkret kan gøre det.

FAGLIGT FUNDAMENT

Spillets centrale læring handler om de fem aspekter af et godt teamsamarbejde: tillid, gode konflikter, ejerskab, fælles ansvar og fælles mål. Gennem spillets handlinger låser man gradvist op for de forskellige aspekter og ser, hvordan det påvirker teammedlemmerne.

High Performers

PRAKTISK

Deltagerantal:
4-6 personer
Varighed:
2½-3 timer, inklusiv øvelser og refleksion
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Teams og deres ledere - også lederteams
Download produktark
HØR NÆRMERE

Bliv kontaktet for at høre nærmere om spillet og forespørg på ledige datoer, hvor en af vores facilitatorer kan afholde et event for jer.

BOOK EVENT

I kan booke et event inkl. facilitator med, hvor op til 6 personer kan deltage. Vores øvrige virksomhedsspil har ingen begrænsning i deltagerantal.

Læs mere
PRIS

15.750 kr. for op til 6 deltagere

 

Prisen er ekskl. moms., transport og kørselsomk.

Kontakt os