Kroniske sygdomme og seksuel sundhed - Et brætspil

Seksuel sundhed

SPILLETS TEMAER

  • Give kronikere og deres pårørende bedst mulig livskvalitet
  • Styrker tværprofessionelt samarbejde
  • Hjælper til at håndtere dilemmaer om kronikeres seksualitet

OM SPILLET

Spillet Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et brætspil, hvor hver spiller får en rolle indenfor sundhedssektoren som f.eks. læge, sygeplejere eller fysioterapeut. Gennem spillet bliver man mødt af forskellige borgere, der oplever seksuelle udfordringer som følge af en kronisk sygdom. Hertil skal man ud fra sin rolle, tage stilling til et behandlingsforløb, hvad man kan spørge ind til og hvad der er det rigtige at gøre i situationen.
Emnet seksualitet kan være tabubelagt for både borgere og ansatte i sundhedssektoren. Det er derfor vigtigt, at man som ansat har værktøjer til at håndtere de situationer, der kan opstå.

FAGLIGT FUNDAMENT

Kroniske sygdomme og seksuel sundhed er et redskab til at styrke fagpersoners forståelse og håndtering af seksuel sundhed hos kronisk syge borgere. Det er yderst velegnet til tværsektorielle workshops, men kan også bruges monofagligt i uddannelsen af fagpersoner indenfor sundhedssektoren.
Spillet er udviklet i samarbejde mellem KOL kompetencer i Region Sjælland og Copenhagen Game Lab. Under udviklingen af spillet er det testet af målgrupperepræsentanter indenfor det sundhedsfaglige felt.

PRAKTISK

Spillet er selvinstruerende og kan bruges af en intern eller ekstern konsulent på mono- og tværfaglige temadage, kurser, undervisningsforløb o.l.

Deltagerantal:
3-6 deltagere. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
Ca. 60 minutter
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Sundhedsfagligt personale
Download produktark
FÅ GRATIS DEMO

Der er mulighed for at afprøve spillet, så I kan opleve, hvad det kan. Bliv kontaktet for at høre nærmere og aftal en demo med en af vores facilitatorer.

 

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med spillet. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 3.500 kr
3 spil: 8.400 kr
Alle spil er ekskl. moms

Kontakt os