Innoculture - Et læringsspil om innovation - Copenhagen Game Lab

Innoculture

SPILLETS TEMAER

  • Afmystificerer innovation og gør det til et fælles anliggende
  • Identificerer konkrete initiativer, der vil styrke jeres innovationskraft
  • Faglig udfordrende oplevelse der både er konkurrencebetonet og sjov

OM SPILLET

Der findes ikke en enkelt opskrift på at opbygge en organisation, der har succes med innovation. Hvilken strategi, der er mest effektiv, afhænger bl.a. af, hvilken branche man er i, hvilke konkrete udfordringer man står overfor, og hvor moden organisationen er. Udfordringen er i virkeligheden sjældent at få idéerne, men snarere at innovation ikke er en integreret del af organisationen. Derfor fokuserer læringsspillet INNOCULTURE på integrering og ledelse af innovation og på, hvordan man skaber en effektiv og motiverende innovationskultur.

I spillet følger man en organisation gennem tre nedslag i dens levetid: mens den er i vækst, i krise og mens den er stagneret. I hvert af disse nedslag skal du se, hvad du kan gøre organisatorisk fra ledelsens side, for at man kan blive ved med at skabe nyt. Spillet er semidigitalt; dvs. det er et brætspil med et digitalt element, og det har et sjovt og engagerende konkurrenceelement, hvilket gør det oplagt til events og firmaarrangementer.

FAGLIGT FUNDAMENT

INNOCULTURE er udviklet i samarbejde med Finn Kollerup, som en af Danmarks førende innovationskonsulenter, samt en række udviklingschefer fra større virksomheder. Det tager udgangspunkt i den europæiske innovationsstandard.

læringsspil om innovation innoculture
læringsspil om innovation innoculture
læringsspil om innovation innoculture
læringsspil om innovation innoculture
læringsspil om innovation innoculture

PRAKTISK

Spillet kan indgå i innovationsdage, lederudvikling eller i opstarten af innovationsprocesser. Innoculture skal faciliteres af enten en intern eller en ekstern konsulent.

Deltagerantal:
3 - 6. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
Ca. 2 timer
Sprog:
Dansk og engelsk
Målgruppe:
Ledere og teams
Download produktark
GRATIS DEMO

Der er mulighed for at få demonstreret INNOCULTURE, så I kan opleve, hvad spillet kan. I skal blot betale kørsel ved store afstande.  Gælder virksomheder med +100 ansatte.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med INNOCULTURE. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

Kursuspakke: 30.000 kr. Indeholder 4 spil, en train-the-trainer workshop og licens til at bruge spillet 1 år. Licens herefter: 10.000 kr/år. Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt os