Prøv et læringsspil om ledelse - Copenhagen Game Lab - Teamleader

Teamleader

SPILLETS TEMAER

  • Motivation af medarbejdere gennem situationsbestemt ledelsesstil
  • Illustrerer balancen mellem at lede opad og nedad
  • Giver personlig erkendelse af styrker og svagheder som leder

OM SPILLET

TEAMLEADER er et analogt simulationsspil, der giver deltagerne mulighed for at afprøve deres evner inden for kontekstafhængig ledelse i et virkelighedsnært scenarie. Deltagerne bliver sat til at lede et dysfunktionelt team og i løbet af spillet skal de forsøge at skabe et motiverende arbejdsmiljø, håndtere interne konflikter i medarbejdergruppen og ikke mindst leve op til ledelsens krav og forventninger.

Undervejs i spillet skal deltagerne træffe nogle valg, hvor de skal trække på deres egen faglighed, egne erfaringer og egne antagelser om god og dårlig ledelse. På den måde bliver der løbende skabt et vigtigt refleksionsrum. Dette giver afslutningsvis et godt fundament for at diskutere, hvilke ledelseshandlinger de ser som værdifulde, og hvordan de kan inddrage dem i deres ledelsesstil fremover.

FAGLIGT FUNDAMENT

TEAMLEADER er skabt ud fra et behov for at træne ledelse på en omkostningsfri zone, hvor der er plads til fejltrin og forbedringer. TEAMLEADER er udviklet i samarbejde med konsulenter med mange års erfaring inden for ledertræning. Spillet illustrerer forskellige lederstile og personprofiler, bygget op omkring Jungs arketyper. Disse er med til at understøtte, at man både kan lede og ledes forskelligt.

læringsspil om ledelse af teams
Teamleader - et læringsspil om ledelse

PRAKTISK

Spillet er selvinstruerende og kan bruges af interne konsulenter på temadage, workshops, seminarer og kurser.

Deltagerantal:
3-6 deltagere. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
Ca. 90 min + debrief
Sprog:
Dansk og engelsk
Målgruppe:
Ledere og teams
Download produktark
PRØV GRATIS

Der er mulighed for at afprøve TEAMLEADER, så I kan opleve, hvad spillet kan. I får spillet tilsendt, samt en intro over telefonen. Tilbuddet gælder virksomheder med +100 funktionærer.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med TEAMLEADER. I kan enten leje et spil for 3.000 kr., eller vi kan komme ud til jer og afvikle en skræddersyet spilworkshop.

Læs mere
PRISER

1 spil: 7.500 kr

3 spil: 19.500 kr

5 spil: 29.500 kr (inkl. facilitatorworkshop)

Alle priser er ekskl. moms

Kontakt os