Onboarding af nye læger - Tradeoff - Copenhagen Game Lab

Tradeoff

SPILLETS TEMAER

  • Fokuserer på Onboarding af nye læger
  • Træner nyuddannede KBU-læger i at tage ejerskab over lægerollen
  • Hjælper til at prioritere på en travl afdeling

OM SPILLET

TradeOff simulerer de udfordringer, som nyuddannede læger bliver mødt af, når de skal indpasse sig i en hospitalsvirkelighed. De bliver stillet overfor en række realistiske og detaljerede cases, hvor de både skal træffe valg mellem patienter og organisatoriske dilemmaer. Det foregår under pres, så man skal konstant balancere sin indsats ud fra tid, ressourcer og egne kompetencer. Man skal forstå sin rolle, samt vide hvornår man skal trække på bagvagten, afdelingssygeplejersken osv.

 

Spillet skaber en omkostningsfri træningsbane, hvor det er tilladt at begå fejl og blive klogere, helt uden at sætte patientsikkerheden, samarbejdsrelationer eller ressourceforbrug over styr. Samtidig åbner det op for en dialog om, hvordan man håndterer sit samarbejde andre læger og sygefagligt personale, hvilket opbygger det faglige fællesskab.

FAGLIGT FUNDAMENT

Spillet er udviklet i et samarbejde med nogle af Danmarks mest erfarne uddannelsesansvarlige overlæger fra den lægelige videreuddannelse i Region Syd, og det bruges som led i den kliniske basisuddannelse i Region Syd, Region Hovedstaden og Region Sjælland.

onboarding af nye læger
onboarding af nye læger
onboarding af nye læger
onboarding af nye læger

PRAKTISK

Spillet er selvinstruerende og kan bruges til undervisning, workshops, seminarer og kurser. TradeOff bliver allerede brugt som led i KBU-uddannelse i 3 regioner i DK. Der findes 3 forskellige udgaver: til hospitalet, til almen praksis og til psykiatrien.

Deltagerantal:
3 - 6. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
ca. 2 timer
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Nyuddannede KBU-læger
Download produktark
FÅ GRATIS DEMO

Der er mulighed for at afprøve TradeOff, så I kan opleve, hvad spillet kan. Bliv kontaktet for at høre nærmere og aftal en demo med en af vores facilitatorer.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med TradeOff. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 7.500 kr

3 spil: 19.500 kr

5 spil: 29.500 kr

Alle priser er ekskl. moms

Kontakt os