Læringsspil om patientsikkerhed og tværfagligt samarbejde - Decision Point

Decision Point

SPILLETS TEMAER

  • Adresserer emnerne patientsikkerhed og patientoplevet kvalitet
  • Øver Crew Resource Management (CRM) og tværfagligt samarbejde
  • Træner beslutningstagen og prioritering under pres

OM SPILLET

Decision Point simulerer en meget vanskelig vagt på en hospitalsafdeling, hvor deltagerne løbende bliver tvunget til at prioritere knappe ressourcer og vælge den mindst forkerte løsning med hensyn til patientsikkerhed og den patientoplevede kvalitet. Spillet fungerer således som ”spejl” på kommunikations- og samarbejdskulturen blandt spillerne, hvilket giver en bedre forståelse for hinandens opgaver og faglige perspektiver. Afslutningsvis tager man en fælles opsamling, hvor der udveksles erfaringer og lægges planer for praktiske forbedringstiltag inden for det tværfaglige samarbejder og CRM.

FAGLIGT FUNDAMENT

Spillet er udviklet i samarbejde med kvalitets- og udviklingsafdelingen på Hvidovre og Amager Hospital, samt eksperter inden for patientinddragelse.

patientsikkerhed og tværfagligt samarbejde

PRAKTISK

Spillet er ideelt til temadage, kurser, undervisningsforløb o.l. Spillet er selvinstruerende, men skal rammesættes af en leder eller en underviser.

Deltagerantal:
3-6 deltagere. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
ca. 2 timer
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Sundhedsfagligt personale
Download produktark
FÅ GRATIS DEMO

Der er mulighed for at afprøve Decision Point, så I kan opleve, hvad spillet kan. Bliv kontaktet for at høre nærmere og aftal en demo med en af vores facilitatorer.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med Decision Point. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 7.500 kr

3 spil: 19.500 kr

5 spil: 29.500 kr

Alle priser er ekskl. moms

Kontakt os