Idé-væddeløbet - et involverende procesværktøj - Copenhagen Game Lab

Idé-væddeløbet

SPILLETS TEMAER

  • Konkret procesværktøj, der hjælper idéer videre
  • Skaber overblik over sammenhænge og giver en videre handleplan
  • Hjælper til at sortere og prioritere ideer og processer

OM SPILLET

Idé-væddeløbet leder deltagerne igennem en engagerende og effektiv proces, der får alle deltagerne på banen til at vurdere nye ideer og initiativer på et kvalificeret grundlag. I fællesskab skal man prioritere potentielle – og selvvalgte – udviklingsinitiativer, repræsenteret ved “kæpheste”, og sætte dem op mod en række forskellige kriterier. Det opleves som et spil, men er i virkeligheden et ret sjovt procesværktøj med en god faglig tyngde. Undervejs i spillet videreudvikles initiativerne, samtidig med at deltagernes inputs indsamles. Arrangørerne kan dermed i umiddelbar forlængelse af processen konkludere på deltagernes inputs og bruge dem som afsæt for det videre forløb.

FAGLIGT FUNDAMENT

Idé-væddeløbet er et spilbaseret procesværktøj, udviklet til interessent- og borgerinddragelse i forbindelse med eksempelvis strategi- og politikudviklingsprocesser.

procesværktøj til involverende processer
procesværktøj til involverende processer

PRAKTISK

Idé-væddeløbet er selvinstruerende og kan indgå som procesværktøj ved interessentinddragelse, samt i udviklings- og innovationsprocesser. Spillet skal faciliteres af enten en intern eller en ekstern konsulent.

Deltagerantal:
3 - 6. Der kan afvikles flere spil simultant.
Varighed:
30 min - 2 timer
Sprog:
Dansk
Målgruppe:
Udviklingskonsulenter
PRØV GRATIS

Der er mulighed for at afprøve Idé-væddeløbet, så I kan opleve, hvad spillet kan. I får spillet tilsendt samt en intro over telefonen. Tilbuddet gælder virksomheder med +100 ansatte.

BOOK EVENT

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et spændende twist med Idé-væddeløbet. Vi kommer ud til jer og afholder en spilworkshop til det antal personer, I ønsker.

Læs mere
PRISER

1 spil: 3.500 kr

3 spil: 8.400 kr

Alle priser er ekskl. moms

Kontakt os