5 Big Bets

Udviklet til Topdanmark

Udfordring

Hvordan får man 350 medarbejdere til ikke blot at kende til, men også forstå og se fordelene ved en ny forretningsstrategi?

Det var det helt store spørgsmål for Topdanmarks landbrugs- og erhvervsdivision, da de kontaktede Copenhagen Game Lab. Den nye forretningsstrategi skulle gøres håndgribelig for Topdanmarks medarbejdere.

5 Big Bets Topdanmark
5 Big Bets Topdanmark

Løsning

Løsningen blev til læringsspillet ’5 Big Bets’. Her styrer spillerne et team, hvis opgave er at tilegne nye og fastholde eksisterende kunder. Samtidigt skal de sikre en optimal risikoprofil hos kunderne og håndtere uforudsete udfordringer.

Undervejs har spillerne mulighed for at optimere den daglige drift ved at vælge blandt forskellige initiativer, som den nye strategi åbner op for. På den måde sætter ’5 Big Bets’ strategien i spillernes hænder og gør strategien konkret og virkelighedsnær.

Resultat

’5 Big Bets’ blev introduceret for Topdanmarks medarbejdere ved et stort arrangement, hvor strategien blev lanceret. Spillet skabte en unik og sjov konkurrence mellem deltagerne, hvor der blev kæmpet om, hvem der var bedst til at bruge strategien.

Spillet gav deltagerne en god grund til at få gang i diskussionerne omkring bordene. Her blev strategiske initiativer sat ind i hverdagen og planer blev etableret for de enkelte teams, som de efterfølgende ville handle på.

5 Big Bets Topdanmark

Video

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.