BDO Business Game

Udviklet til BDO

Udfordring

Hvordan får man gymnasieelever til at tænde på tanken om at blive trainee i en revisionsvirksomhed lige efter gymnasiet? BDO, som er Danmarks 4. største revisionsfirma, har længe kørt case competitions på de erhvervsrettede ungdomsuddannelserne med henblik på fremtidig rekruttering. Desværre har deres respons alt for ofte været, at eleverne fandt emnet kedeligt og usexet. Hvad gør man så?

Løsning

BDO Business Game er et digitalt klasserumsspil med udgangspunkt i case competition formatet. Eleverne spiller stjernerevisor – altså specialisten, der redder dit firma fra konkurs. Man tjener virtuel valuta og får nye spændende kunder, alt efter hvor godt man løser sine fagspecifikke opgaver. På den måde illustrerer det de spændende sider af revisorfaget.  Spillet er både inddragende og sjovt, og det er med til at positionere BDO som en original, kreativ og innovativ virksomhed, der er attraktiv at komme ind i som nyuddannet. Så ikke nok med at det er fagligt stærkt undervisningsmateriale, så er det også effektiv markedsføring, der når helt ud i klasseværelserne.

Resultat

Spillet har virket præcis som det skulle! Lærerne har taget spillet til sig, fordi det er fagligt materiale, der er tilpasset pensum, og eleverne synes det er spændende. Siden lanceringen har BDO fordoblet antallet af ansøgere til deres traineeuddannelse.  Spillet har vist sig at være en god og effektiv måde at lave gratis reklame for BDO på ungdomsuddannelserne. Samtidig med at de når ud til flere elever, bruger de oven i købet færre ressourcer på rekruttering og employer branding.

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.