fb-pixel

CULTURE STUFF

Udviklet til DTU

Udfordring

Som ny studerende på DTU bliver man en del af et internationalt miljø. Man møder og skal samarbejde med folk fra andre kulturer, og det kan være svært at navigere i. Samtidig er der et behov for, at især internationale studerende i løbet af den første uge på studiet får en anledning til at blive rystet sammen.

Løsning

CULTURE STUFF er et brætspil der kort fortalt giver anledning til at overveje den interkulturelle situation, man nu befinder sig i. Spillet opridser forskellige dilemmaer, der alle handler om kultur og kulturforståelse, og opgaven er så at gætte, hvad de andre spillere ville gøre i den givne situation. På den måde får spillerne både input til, hvordan de kan forholde sig til nye kulturer, men de får også mulighed for at lære hinanden at kende. Spillet er med andre ord både en samtalestarter og et udgangspunkt for refleksion over egen og andres kultur.

Resultat

CULTURE STUFF blev brugt under introugen i 2021 og var en stor succes. Fra næste år bliver det en obligatorisk del af introprogrammet, og alt tyder på det også får et liv på rusture og til andre sociale arrangementer på DTU.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram