Immune Patrol

Udviklet til WHO

Udfordring

WHO ville have et spil der ikke bare kunne lære eleverne om immunforsvaret og vacciner, men som også tog højde for læringsmål for skoler i hele Europa. Samtidig skulle spillet leve op til WHOs høje standarder for videnskabelig korrekthed og evidensbaseret information.

Immune patrol
Immune Patrol

Løsning

IMMUNE PATROL er et semidigitalt klasserumsspil, der træner eleverne i “scientific literacy” med immunitet og vaccination som case. I spillet skal eleverne arbejde sammen i grupper og forsvare deres avatar mod angreb fra smitsomme sygdomme. Som i andre af vores klasserumsspil får grupperne point ved at løse opgaver ude i klasserummet. Derefter skal de så bruges til at booste immunforsvaret. Opgaverne kan være at bygge en model af en celle fra immunforsvaret, at lave teater om vaccinationer, teste spredning af sygdomme i en virtuel simulator eller meget andet.

Resultat

IMMUNE PATROL er blevet testet i samarbejde med forskere fra Aarhus Universitet og WHO i Danmark og Ukraine. Og som noget ret exceptionelt er det blevet testet i en version både med og uden spilelementer for at kunne sammenligne de to. Studiet viste klart, at spilelementerne gør en positiv forskel i forhold til mere traditionel klasseundervisning.

Immune Patrol

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.