fb-pixel

KOM I MÅL

Udviklet til VUC Storstrøm

Udfordring

Mange kursister har svært ved at overskue uddannelsessystemet og oplever, at det er overvældende og svært at vælge og siden fastholde studierne. Mange er desuden uafklarede omkring deres kompetencer, og hvad det kræver at nå frem til drømmejobbet. Resultatet er at VUC’erne oplever, at alt for mange kursister falder fra undervejs.

Løsning

KOM I MÅL tilbyder en legende og eksperimenterende måde at afprøve forskellige uddannelser og se hvilke jobmuligheder, der åbner sig. Spillet sætter samtidig fokus på at kunne håndtere “når livet rammer”, og synliggør at man kan tilegne sig relevante kompetencer på flere måder end på skolebænken. Undervejs i spillet opbygger spilleren kompetencer, som samles i et CV. Desto bedre kompetencerne matcher spillerens fremtidsdrømme, desto flere point scores der i livskvalitet. CV’et opdateres løbende og afsluttets med at spilleren kommer i job. Spillet kan både afvikles på mobil og desktop.

Resultat

KOM I MÅL lanceres i 2021 på workshops, Karriere Camps og i den daglige vejledning på VUC Storstrøm. I den første fase af udrulningen vil der være fokus på materialer, der kan forankre spillet i vejledernes praksis.

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram