Upcoming

Udviklet til Ragnarock

Udfordring

UPCOMING er udviklet til museet Ragnarock. Målet var at give folk en oplevelse af livet som rockstjerne og give anledning til at besøge museets forskellige rum. Og så skulle det være en sjov oplevelse som aktivt forholder sig til rocken og poppens mange klicheer.

Upcoming
Upcoming

Løsning

UPCOMING spilles ved at besøge forskellige stationer på museet. Hver station rummer et eller flere valg, og ved at scanne et RFID-tagget backstagepass kan man følge sit band fra det første gig til den uundgåelige opløsning.  I starten skal man vælge navn, genre og hvad man drømmer om. Måske vil man have anerkendelse fra ens ligemænd, måske vil man tjene penge eller måske vil man bare have masser af fans. Senere handler det om hvem man har med i bandet, hvilket label man udkommer på og hvilken krise, der får det hele til at gå galt.  Spillet reagerer løbende på ens valg og sikrer, at alle skaber en unik historie om lige netop deres band.

Resultat

UPCOMING er en fast del af Ragnarocks udstilling, og gæsterne skaber hele tiden nye musikkarrierer, for efterfølgende at se dem styrte i gruset.

Upcoming

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.