Mayday (digital)

Udviklet til Aeroteam

Udfordring

I flysektoren er personalet typisk spredt over flere destinationer. Det gør det ofte besværligt og omkostningsrigt at samle dem fysisk. AEROTEAM Training Solutions ønskede derfor et nyt, digitalt træningsformat. Det skulle både kunne videreføre de gode erfaringer fra det fysiske MAYDAY spil, og samtidigt udnytte de digitale muligheder for blandt andet feedback og monitorering.

Mayday
Mayday

Løsning

MAYDAY-spillerne simulerer en række hændelser fra udvælgelse af besætningsmedlemmer til decideret systemnedbrud. Målet for spillerne er hele tiden at balancere deres valg i forhold til potentiel risiko. Scenariet tilspidser under turen, og en lang række faktorer begynder at påvirke hinanden.

Mellem hver fase er der indbygget forskellige refleksionsværktøjer, udviklet i overensstemmelse med de standarder, som spillerne kender fra deres arbejde. Spillene kan spilles on locations, af distribuerede teams eller teams, hvor enkelte medlemmer måtte sidde i et andet land.

MAYDAY indeholder desuden et avanceret online faciliteringsmodul, som gør det muligt for facilitatorer at følge træningen tæt.

Resultat

AEROTEAM lancerede de tre digitale spil ’MAYDAY – CRM Training Aeroplanes’, ’MAYDAY – Safety Traning Maintenance’ og ‘MAYDAY – CRM Training Helicopters’ i 2021. Spillene udgør en væsentlig del af AEROTEAMs træningskoncept og forretning.

MAYDAY har også et fysisk brætspil, du kan læse mere om her.

Mayday

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.