Plantedysten

Udviklet til Statens Naturhistoriske Museum

Udfordring

Botanisk Have ønskede et spil, der kunne formidle viden om havens planter og træer på en sjov og anderledes måde. Samtidig med at spillet skulle engagere de besøgende i eksempelvis at føle på Mammuttræets stamme, skulle det også hjælpe dem rundt i havens områder og guide dem til at finde konkrete vækster undervejs. Spillet skulle med andre ord give de besøgende lyst til at udforske haven, og samtidig give anledning til at kigge på planter og træer på en ny måde.

Plantedysten
Plantedysten Botanisk Have

Løsning

PLANTEDYSTEN er et webbaseret quizspil med en række forskellige spørgsmålstyper. Nogle er simple multiple choice-spørgsmål, mens andre handler om at sortere i kategorier eller sætte ting i rækkefølge. For at finde de rigtige svar skal man kigge grundigt på planternes kendetegn og voksesteder. Alle der gennemfører spillet kommer på en highscore-liste, hvor det gælder om at komme fra frø til blomstrende solsikke.

Resultat

PLANTEDYSTEN er en fast del af tilbuddet til de besøgende i Botanisk Have. Du kan således selv teste oplevelsen næste gang du besøger haven. Åbn browseren på din mobil og gå ind på plantedysten.dk

Plantedysten

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.