fb-pixel

Solum

Udviklet til Foreningen Ligeværd

Udfordring

Foreningen Ligeværd arbejder med og for unge med særlige behov. De unge har blandt andet udfordringer med at fastholde venskaber og med at blive en del af fællesskaber. Så opgaven var at skabe et spil der kunne skabe dialog mellem de unge og de personer, som støtter dem, om netop de emner.

Løsning

I SOLUM møder man fire forskellige hovedpersoner, der alle har nogle særlige udfordringer, som påvirker deres mulighed for at opbygge venskaber og indgå i fællesskaber. Spillerne skal i fællesskab hjælpe personerne med at være gode kammerater og styrke deres venskaber. Hver hovedperson er en selvstændig historie, men ved at spille dem alle, får man historien om venskaber og konflikter set fra flere vinkler. Ved at man skal træffe beslutninger i fællesskab fordrer spillet løbende dialog og refleksion. Hver case slutter desuden af med et spørgsmål, der eksplicit perspektiverer historien til casens tema.

Resultat

SOLUM udkom i 2020 og skal nu ud og leve ude på Ligeværds klubber og i deres medlemsskoler. Spillet er et element i en større forebyggende indsats og er lavet med støtte fra Socialstyrelsen.
Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram