Turbovækst

Udviklet til LIFE

Udfordring

LIFE udvikler undervisningspakker om naturvidenskab. De ville gerne bruge spilelementer i deres læringspakke om katalyse og bæredygtig fødevareproduktion. Spillet skulle rumme materiale til et 5-ugers forløb, og det skulle udvikles i tæt samarbejde med fageksperter fra LIFE.

Turbovækst
Turbovækst

Løsning

I TURBOVÆKST arbejder eleverne sammen i grupper og skal udbygge fødevareproduktionen i hver deres fiktive land. Det kræver tiltag indenfor omlægning af landbrug, produktion og anvendelse af gødning, samt adfærdskampagner. Alle tiltagene koster mange penge. Penge til at købe tiltag tjener eleverne ved at løse opgaver. Det kan være digitale opgaver indlejret i spillet, eller opgaver som evalueres af læreren – for eksempel fysikforsøg eller fremlæggelser.

Resultat

TURBOVÆKST kan nu bestilles som en del af LIFEs undervisningspakke med samme navn. Spillet har været testet ekstensivt i skoleklasser over hele landet, og er blevet særdeles godt modtaget. Vi har blandt andet oplevet elever som ringede til deres gruppe fra et sportsstævne for at have indflydelse på hvilke udviklinger, de skulle købe til gruppens land. Bestil TURBOVÆKST her.

Turbovækst

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.