fb-pixel

FÅ UDVIKLET ET LÆRINGSSPIL

Copenhagen Game Lab er førende indenfor udvikling af skræddersyede læringsspil. Vi arbejder med mange forskellige emner og spilformater, og vi udvikler både analoge og digitale spil, alt efter hvad situationen kalder på.

Vi inddrager altid vores kunder i nært udviklingen af såvel spilkoncept som -indhold, og vi er derfor i stand til at udvikle spil af meget høj standard om selv ganske komplekse emner. 

Gå på opdagelse i vores cases nedenfor, og kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

 

EKSEMPLER PÅ PROJEKTER
Case Game Sortering
  • Alle
  • ANALOG
  • DIGITAL
  • HR / Kompetenceudvikling
  • Sundhedssektor
  • Uddannelse / Børn & unge
Unit Cost Game
Kompleks business simulation om optimering af produktions- enheders rentabilitet, udviklet for Novo Nordisk.
Læs mere
Marsbasen
MARSBASEN er et semidigitalt klasserumsspil, som rummer hele pensum for Fysik C i gymnasiet.
Læs mere
MAZEOUT
MAZEOUT er et digitalt spil til patienter med spiseforstyrelse.
Læs mere
ASK & LIV
ASK & LIV er et tabletspil der gør det nemt, sjovt og lærerigt for pædagoger at tage de største børnehavebørn med ud i naturen.
Læs mere
BDO Business Game
BDO Business Game er et digitalt klasserumsspil, designet til at giver erhvervsgymnasieelever øjnene op for revisorfaget og BDO som en spændende karrierevej.
Læs mere
BUILD A BABY
I spillet skal man 'bygge' en baby ud af udvalgte gener og udsætte den for livet. Målet er at lære folkeskolens store klasser om kræft, genetik og arvelighed.
Læs mere
Diabetes på tværs
DIABETES PÅ TVÆRS er et simulationsbrætspil om de udfordringer, der opstår, når patienter med type 2 diabetes skifter fra en sektor af sundhedsvæsenet til en anden.
Læs mere
Dinodyst
DINODYST er et digitalt formidlingsspil udviklet til Naturhistorisk Museums udstilling, Dinosaurernes konge.
Læs mere
DOMSTOLSDYSTEN
Test din viden om retssamfundet
Læs mere
En Bedre Verden
EN BEDRE VERDEN er et semidigitalt klasserumsspil om fattigdom, klimaudfordringer og lighed mellem kønnene målrettet 4-6. klasse.
Læs mere
Euro Academy
Euro Academy er en læringsplatform udviklet til VUC Storstrøm, hvor lærere og kursister kan skabe deres egne spilbaserede undervisningsforløb.
Læs mere
FLASHPOINT
Flashpoint er et simulationsbrætspil om forebyggelse af tvang i psykiatrien, udviklet for Region Syddanmark
Læs mere
Immune Patrol
IMMUNE PATROL er et semidigitalt klasserumsspil om immunforsvaret, sygdomme og vacciner målrettet 4-6. klasse. Det er udviklet til og i samarbejde med WHO.
Læs mere
Job i Spil
JOB I SPIL er et mobilspil, som skal hjælpe svage jobsøgende til at blive mere afklarede om fremtidige muligheder for kompetenceudvikling og karriereveje.
Læs mere
JobSPILLET
JobSPILLET er et simulationsbrætspil, som blev udviklet til at forberede jobcenter-lederteams på at implementere den nye beskæftigelsesreform i 2014.
Læs mere
Kids Uni
KIDS UNI GAME er et læringsspil til tablets, målrettet kinesiske preschoolers, der skal lære engelsk.
Læs mere
VIA SPILLET
VIA spillet er et strategiimplementeringsspil, udviklet for revisionshuset BDO.
Læs mere
Waste Miners
Waste Miners er et semidigitalt klasserumsspil om affaldssortering og cirkulær økonomi, som bruges i Natur/Teknologi i 4.-9. klassetrin.
Læs mere
Mayday
Mayday er et simulationsbrætspil, der træner piloter og kabinepersonale i kommunikation, ledelse og beslutningstagen – såkaldt non-technical skills.
Læs mere
Solum
SOLUM er et brætspil om ensomhed, venskab og fællesskaber. Det er designet til at hjælpe unge med særlige behov, og de personer, som støtter dem.
Læs mere
Fremtiden på spil
Fremtiden på spil er et simulationskortspil, som kan spilles i 8.-9. klasserne for at nedbryde fordomme om erhvervsuddannelser og få flere til at vælge den vej.
Læs mere
Stop Identitetstyven
STOP IDENTITETSTYVEN er et dialogskabende brætspil om identitetstyveri, og hvordan man forebygger det.
Læs mere
Turbovækst
TURBOVÆKST er et semidigitalt klasserumsspil om katalysatorer og fødevareproduktion til 9. klasse. Det er udviklet til Novo Nordisk Fondens læringsenhed, LIFE.
Læs mere
Luksus
Luksus er et simulationsbrætspil, der på en sjov og karikeret måde starter en dialog om gældsspiraler og personøkonomi blandt unge mennesker.
Læs mere
Luksus II
For at gøre eleverne endnu dygtigere til at håndtere deres privatøkonomi, lavede vi Luksus II, som er en digital opfølgning til brætspillet, Luksus.
Læs mere
Under angreb
Under angreb er et simulationsbrætspil om cybersikkerhed, udviklet for Forsvarets Efterretningstjenestes Center for Cybersikkerhed
Læs mere
Upcoming
I museumsspillet UPCOMING skal du skabe dit eget band og følge det på vejen mod toppen.
Læs mere
Orange Leder
Orange Leder er et simulationsbrætspil, der er designet til at styrke lederkompetencerne blandt de frivillige ledere på Roskilde Festival.
Læs mere
Børneliv
Børneliv er designet til at støtte faglige dialoger i daginstitutioner på tværs af personale, forældre og ledere.
Læs mere
Historierollespil
Historierollespil en serie af små rollespil med udgangspunkt i tre nedslag i Danmarkshistorien; Industrialiseringen, Grundloven i 1915 og Besættelsen.
Læs mere
Byen
Byen er et rollespil om forhandlingsteknikker, magtanalyse og forandringer med udgangspunkt i FNs verdensmål.
Læs mere
Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram