fb-pixel

Events

Oplev en anderledes temadag

Giv din temadag eller dit faglige arrangement et ekstra løft med læringsspil. Vi kommer ud til jer og står for afviklingen af et spilevent, som fx kan handle om arbejdsmiljø, ledelse eller teamudvikling.

Forud for eventet aftaler vi i fællesskab, om der er nogle specifikke udfordringer eller temaer, som vi skal inkoorporere i spillet til selve afviklingen, så oplevelsen bliver skræddersyet til jer.

I kan også leje et eller flere af vores selvinstruerende spil og selv stå for afviklingen.

Praktisk
Varighed:
Ca. 2 timer
Priseksempler:
10 deltagere m. facilitator:
7.500 DKK
30 deltagere m. facilitator:
19.500 DKK
100 deltagere m. facilitator:
34.500 DKK
Alle priser er eksklusiv moms, forsendelse og kørselsomk. efter statens takster.
Lej et spil / book et spilevent
Online Workshop

Fredag d. 2.juli kl. 13-14 inviterer vi til en online workshop, hvor vi vil præsentere vores skitser til et nyt digitalt koncept ”PÅ BAGKANT”, som skal øge den organisatoriske impact af vores brætspil. Ideen er, at deltagerne i ugerne efter at have spillet for eksempel vores spil ”PÅ FORKANT” om stressforebyggelse, laver en række individuelle digitale genbesøg i spillets verden.

Vi ved, at folk tit føler sig meget handlingskompetente lige efter de har spillet et spil, og den følelse vil vi gerne give deltagerne anledning til at reaktivere ved at genbesøge spillets narrativ. Spildelen suppleres med refleksionsspørgsmål og status på de handlingspunkter man har aftalt i forlængelse af brætspilsessionen.

Alle svar samles anonymt til en ansvarlig, som kan bruge dem som udgangspunkt for et afrundende fællesarrangement eller et opfølgende møde.

Vi håber, at I vil være med til at give os feedback på spilkonceptet efter vores præsentation.

Indtast dine oplysninger og tryk på “SEND”, så vil du modtage en invitation til vores online workshop.

FYsisk Fyraftensarrangement

Torsdag d. 7.oktober kl. 15-17 holder vi atter et fyraftensarrangement, hvor vi vil præsentere nogle af vores nyeste spil. Næste gang vil vi præsentere vores brætspil til onboarding, vores digitale spil om virtuelle arbejdsfællesskaber samt det digitale spil "The Unit Cost Game", som vi netop har udviklet for Novo Nordisk.

Medbring din bærbar computer, så du kan logge ind, når vi skal vise vores digitale spil frem.

Vi byder traditionen tro på drikkervarer og snacks til arrangementet.

Indtast dine oplysninger og tryk på “SEND”, så vil du modtage en invitation til vores fyraftensarrangement.

Kalender
Vi har ingen planlagte events på nuværende tidspunkt
Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram