Events

Oplev et anderledes arrangement.

Vi har nok alle været til arrangementer, hvor emnet lød mere spændende på papiret, end det var i virkeligheden. Arrangementer hvor deltagernes opmærksomhed og motivation let begynder at sive.

Idéen om at bruge læringsspil lyder måske skør for nogen, men læringsspil er en involverende, faglig, udbytterig og ikke mindst sjov oplevelse for deltagerne. Her får de lov til risikofrit at prøve kræfterne af med dagens emne. Det lærer de fleste mest af end at få det hele fortalt.

Vores læringsspil handler om lidt af hvert, såsom arbejdsmiljø, ledelse, innovation og teamsamarbejde. Du kan også læse mere om de enkelte spil under ‘Generiske spil’. Er du i tvivl om, hvilket spil, der passer allerbedst til jer, kan vi sagtens vejlede jer.

Brug læringspil i kampen mod kedelige events

Efter I har udfyldt kontaktformularen, kontakter vi jer til et telefonmøde. Her diskuterer vi hvilket af vores spil, der er bedst egnet til jeres arrangement. Vi fortæller også lidt mere om, hvordan forløbet foregår i praksis.

På selve dagen står en vores konsulenter for at facilitere spillet. I skal ikke gøre andet end at byde os velkommen og fortælle deltagerne, at der er mening med galskaben. I må selvfølgelig også gerne hjælpe til med det praktiske – især hvis der er mange deltagere.

De fleste af vores spil varer ca. 2 timer inklusive introduktion, refleksionspauser og en afsluttende debrief. Prisen afhænger af jeres specifikke behov. Vi sender jer et tilbud efter telefonmødet.

Det praktiske

Varighed

Priseksempler:
10 deltagere m. facilitator:
30 deltagere m. facilitator:
100 deltagere m. facilitator:

Ca. 2 timer

7.500 DKK
19.500 DKK
34.500 DKK

Alle priser er eksklusiv moms, forsendelse og kørselsomkostning efter statens takster.