Tradeoff

Tidligere
Næste

Om spillet

TradeOff simulerer de udfordringer, som nyuddannede læger bliver mødt af, når de skal indpasse sig i en hospitalsvirkelighed. De bliver stillet overfor en række realistiske og detaljerede cases, hvor de både skal træffe valg mellem patienter og organisatoriske dilemmaer. Det foregår under pres, så man skal konstant balancere sin indsats ud fra tid, ressourcer og egne kompetencer. Man skal forstå sin rolle, samt vide hvornår man skal trække på bagvagten, afdelingssygeplejersken osv.

Spillet skaber en omkostningsfri træningsbane, hvor det er tilladt at begå fejl og blive klogere, helt uden at sætte patientsikkerheden, samarbejdsrelationer eller ressourceforbrug over styr. Samtidig åbner det op for en dialog om, hvordan man håndterer sit samarbejde andre læger og sygefagligt personale, hvilket opbygger det faglige fællesskab.

Fagligt fundament

Spillet er udviklet i et samarbejde med nogle af Danmarks mest erfarne uddannelsesansvarlige overlæger fra den lægelige videreuddannelse i Region Syd, og det bruges som led i den kliniske basisuddannelse i Region Syd, Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Tradeoff en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 10.000 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 15.000 DKK
  • Større events efter aftale


Priser ved køb af Tradeoff som værktøj, I selv kan bruge ubegrænset:

  • 1 spil: 7.500 DKK
  • 3 spil: 19.500 DKK
  • 5 spil: 29.500 DKK


Tilkøbsmuligheder