Tradeoff

Previous slide
Next slide

Om spillet

TradeOff simulerer de udfordringer, som nyuddannede læger bliver mødt af, når de skal indpasse sig i en hospitalsvirkelighed. De bliver stillet overfor en række realistiske og detaljerede cases, hvor de både skal træffe valg mellem patienter og organisatoriske dilemmaer. Det foregår under pres, så man skal konstant balancere sin indsats ud fra tid, ressourcer og egne kompetencer. Man skal forstå sin rolle, samt vide hvornår man skal trække på bagvagten, afdelingssygeplejersken osv.

Spillet skaber en omkostningsfri træningsbane, hvor det er tilladt at begå fejl og blive klogere, helt uden at sætte patientsikkerheden, samarbejdsrelationer eller ressourceforbrug over styr. Samtidig åbner det op for en dialog om, hvordan man håndterer sit samarbejde andre læger og sygefagligt personale, hvilket opbygger det faglige fællesskab.

Fagligt fundament

Spillet er udviklet i et samarbejde med nogle af Danmarks mest erfarne uddannelsesansvarlige overlæger fra den lægelige videreuddannelse i Region Syd, og det bruges som led i den kliniske basisuddannelse i Region Syd, Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Det praktiske

Hvis I blot skal bruge Tradeoff en enkelt gang, fx til en temadag eller et seminar, kommer en af vores konsulenter ud og faciliterer spillet for jer. Læs mere her.

Vejledende priser:

  • 15 deltagere med facilitator: 12.500 DKK
  • 30 deltagere med facilitator: 20.000 DKK
  • Større events efter aftale

I kan også købe Tradeoff som et værktøj, som I selv kan benytte til at afholde kurser, workshops og seminarer. Spillet er let at facilitere, så det kræver ikke certificering.

Vejledendende priser:

  • 1 spil (der kan være 3-6 deltagere per spil): 9.500 DKK
  • 3 spil, så I kan afholde kurser med op til 18 deltagere: 19.500 DKK
  • 5 spil inkl. train-the-trainer workshop, hvor vi også hjælper jer med at lave en plan for udrulningen (halvdags workshop): 29.500 DKK

Tilkøbsmuligheder

Kontakt for tilbud

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.