Hvorfor du skal bruge en dag på Rock'n'Roll

Ragnarock, rockmuseet i Roskilde er nok et af de fedeste steder at bruge en eftermiddag!

“Spillet var utrolig underholdende, da man selv kan dreje spillets retning efter egen interesse og drømme karriere.”

“Komisk tilgang og delvist nogle ironiske elementer, i forhold til at der blev brugt en meget stereotyp musikkarriere, da man bla. skulle vælge hvilken “katastrofe” som skulle ramme sin karriere.”

“Man fik en indsigt i hvilke problematikker og valg selve musikerne blev stillet overfor, og ikke blot hvordan de almene borgere oplevede pop, rock- og ungdomskulturen.”

“Det var en god motivator til at udforske hele museet. Men det var ikke så avanceret, at det trak væk fra resten af alle aktiviteterne og de informerende dele. Det var et god middelpunkt.”

“Det gjorde at den besøgende skulle stoppe op og bruge længere tid stillestående. Derved muliggjorde det, at de får flere indtryk fra omgivelserne.”

“Tematikken var konsekvent gennem hele spillet med forskellige artefakter – dette virkede rigtigt godt, fx backstage passet gjorde oplevelsen mere autentisk.”

“Høj genspilningsværdi – da der er så mange valgmuligheder, at man er nysgerrig i at spiller igen for at se hvad en anden sammensætning af valg ville medfører.”

“Konkurrencepræget, hvis man følges med en gruppe. Vi fik fx lyst til at klare det bedre end de andre, hvilket gav god motivation til at læse teksten på standerne og dermed lære mere.”

Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev udkommer ca. 8 gange årligt og er din måde at blive inviteret ind i vores læringsspilsverden

Når du tilmelder dig, giver du samtykke til, at vi sender dig vores nyhedsbrev. Se privatlivspolitik.